Η Κάλια Ελευθερίου στο Znews: «Θα μπορούσα να παρουσιάσω το My Style Rocks»
Συνεντεύξεις

Η Κάλια Ελευθερίου στο Znews: «Θα μπορούσα να παρουσιάσω το My Style Rocks»

Η Κάλια Ελευθερίου στο Znews: «Θα μπορούσα να παρουσιάσω το My Style Rocks»

Το νεότερο μέλος της ψυχαγωγικής εκπομπής «Μεσημέρι» του ΣΚΑΪ με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα μιλά για τη συνεργασία τους και αποκαλύπτει ποιες συμβουλές της έχει δώσει ο δημοσιογράφος.

Η Κάλια Ελευθερίου παραδέχεται ακόμα ότι έχει έρθει πιο κοντά με την Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ εξομολογείται ότι δεν υπάρχει κανένας άνδρας στη ζωή της.

Πώς νιώθεις που είσαι μέλος της παρέας της εκπομπής «Μεσημέρι»;

Τώρα άρχισα να το απολαμβάνω! Είχα άγχος για το αν θα καταφέρω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις, γιατί είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Ξέρουν πολύ καλά και τι θα πουν και πώς θα το πουν και πώς θα διεκδικήσουν τον χώρο τους. Εγώ ήμουν “ψαράκι”. Η εκπομπή δεν έχει καμία σχέση με τους «Θαλασσόλυκους».

Έχεις ανασφάλειες, γενικώς;

Για το χαρακτήρα μου όχι. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Δεν με νοιάζει να κριθώ από τον κόσμο. Αυτό που πιστεύω θα το πω.

Αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση είσαι εσύ 100%;

Ακόμα όχι. Είμαι κάπου στο 30% τώρα. Τις πρώτες εκπομπές δεν ήθελα καν να τις παρακολουθώ μετά. Μου φαινόταν άβολο να βλέπω τον εαυτό μου και το πόσο κουμπωμένη ήμουν. Τώρα άρχισα να “ανασαίνω”, να κοιμάμαι το βράδυ και να αντιλαμβάνομαι λίγο καλύτερα τον “αέρα”. Πιστεύω ότι θα ξεδιπλωθώ και ακόμα περισσότερο. Μακάρι, ο κόσμος να δει αυτό που είμαι.

Όταν σου έγινε η πρόταση ποια ήταν τα συναισθήματά σου;

Γενικά, η ιδέα του πάνελ εμένα με τρόμαζε, γιατί σε βάζει σε καλούπια. Πρέπει να πεις αυτά που είναι έτοιμος ο κόσμος να ακούσει και μπορεί να μην είναι καθαρά η άποψή σου.

Σε ενοχλεί ο χαρακτηρισμός πανελίστρια;

Καθόλου, μου αρέσει σαν τίτλος. Όλοι κάνουμε έναν πανελίστα στο σπίτι μας. Γιατί να μην το κάνουμε και μπροστά στην κάμερα; Το μόνο που φοβόμουν ήταν μην μπω σε καλούπια. Είναι μεγάλη πρόκληση να είμαι σε αυτή την εκπομπή με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Οι συμβουλές του Λιάγκα και το δέσιμο με τη Γκαγκάκη

Ποιες συμβουλές σου έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας;

Ο Γιώργος μου είπε να κρατήσω την τσαχπινιά μου, τον χαρακτήρα μου και να διαβάζω τα πάντα. Ακολούθησα τις συμβουλές του και ό,τι λέει το ακούω. Είναι δάσκαλος για μένα και απολαμβάνω τη συνεργασία μας.

Η κριτική σε φόβισε;

Όχι, γιατί όποια άποψη και να έχεις θα υπάρξουν άνθρωποι, που δεν θα τη συμμερίζονται. Οπότε, έτσι κι αλλιώς θα σε κρίνουν.

Με ποιο πρόσωπο από την ομάδα έχεις έρθει πιο κοντά;

Με όλους έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση που δεν θα την άλλαζα, αλλά από την πρώτη στιγμή δέσαμε με την Κατερίνα. Είναι το χέρι που θα μου πιάσει τον ώμο, εκεί που δεν θα αισθανθώ εγώ καλά. Παράλληλα, γελάω με τα αστεία του Δημήτρη, σέβομαι τον Γιώργο και τις συμβουλές του, και παίρνω τη θετική ενέργεια της Ελένης.

«Αν μου γινόταν πρόταση, θα συζητούσα να παρουσιάσω το My Style Rocks»

Ο ΣΚΑΪ αναζητά την παρουσιάστρια για το My Style Rocks. Τι θα έλεγες αν σου γινόταν εσένα αυτή η πρόταση να το αναλάβεις;

Δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Πιστεύω ότι το concept είναι πολύ κοντά μου. Μου αρέσει πάρα πολύ η μόδα και θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Ωστόσο, είναι λογικό να μην μπορεί να με εμπιστευτεί σε έναν τέτοιο ρόλο το κανάλι, επειδή είμαι ακόμα στην αρχή. Ακόμα δεν είναι η σειρά μου να παρουσιάσω δική μου εκπομπή.

Στο μέλλον θα το ήθελες;

Αν μου γινόταν πρόταση, θα το συζητούσα.

«Μου αρέσει να με διεκδικούν οι άνδρες»

Η καριέρα και η προσωπική ζωή συνδυάζονται;

Ναι, φτάνει να το θέλεις. Εγώ όταν είμαι με έναν άνθρωπο είμαι 100% εκεί. Τώρα κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι την εκπομπή.

Να φανταστώ, δηλαδή, ότι είσαι μόνη σου;

Ναι, να το φανταστείς. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά δεν…  Μάλλον δεν είμαι τυχερή πιστεύω.

Σου αρέσει να είναι κυνηγός ο άνδρας;

Μου αρέσει να με διεκδικούν οι άνδρες. Όμως κυνηγάω κι εγώ.