Η Ιωάννα του MasterChef στο Znews: “Θέλω να κερδίσει ο Μάνος”
Συνεντεύξεις

Η Ιωάννα του MasterChef στο Znews: “Θέλω να κερδίσει ο Μάνος”

Η Ιωάννα του MasterChef στο Znews: “Θέλω να κερδίσει ο Μάνος”

Η Ιωάννα Μπουρλόκα ήταν από τους παίκτες του MasterChef που ξεχώρισαν, τόσο μαγειρικά, όσο και για την προσωπικότητά τους.

Η Ιωάννα έφτασε μέχρι την τελική οκτάδα.

Λίγο πριν από τον αποψινό μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, η Ιωάννα μίλησε στο Znews, για την εμπειρία της αλλά και για τον νικητή του παιχνιδιού.

Ποιος θέλει να κερδίσει το βραβείο, τι συνέβη ανάμεσα σε Ασημίνα και Πάνο, αλλά και με ποιον κριτή θα ήθελε να συνεργαστεί;

Πώς είσαι μετά το παιχνίδι;

Προσπαθώ να προσαρμοστώ ακόμα, αλλά όσο περνάει ο καιρός είμαι καλύτερα. Μου λένε φίλοι να τους μαγειρέψω, αλλά δεν θέλω. Μόλις φύγει όλο το άγχος θα ξαναμπώ στην κουζίνα. Μελετώ τις επαγγελματικές προτάσεις που έχω επίσης.

Έχεις αντιληφθεί πως  είσαι δημοφιλής στον κόσμο;

Λαμβάνω πολλή αγάπη από τον κόσμο και στα social media και έξω στον δρόμο όμως. Δεν μπορούσα να το φανταστώ πριν βγω όταν θα γίνει όλο αυτό.

Τι αποκόμισες από αυτή την εμπειρία;

Αποκόμισα γνώσεις ως προς το αντικείμενο. Γνώρισα καλά παιδιά και φυσικά τους τρεις κριτές που είναι εξαιρετικοί μέντορες και σεφ.

Με ποια παιδιά μιλάς και κρατάς επαφή;

Μιλάω σχεδόν με όλα τα παιδιά. Πιο πολύ παρέα κάνω με την Ασημίνα, επειδή μένουμε κοντά. Χθες ήμουν με τον Χρήστο, τον Παντελή και τον Ζαχίρ για παράδειγμα.

Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να πας και πιο ψηλά στο παιχνίδι;

Θα μπορούσα να πάω πιο ψηλά, αλλά είχα κουραστεί ψυχολογικά πιο πολύ. Ίσως κι εγώ είχα ρίξει τους τόνους, για αυτό κι αποχώρησα έβδομη. Είμαι ευχαριστημένη μέχρι εκεί που έφτασα.

Το κλίμα στο σπίτι και η συνεργασία με τους κριτές

Είδαμε φέτος αρκετές εντάσεις και άσχημα λόγια στις κάμερες. Πώς ήταν τα πράγματα στο σπίτι;

Πίσω από τις κάμερες δεν γινόταν, μέσα στο σπίτι δεν γινόταν το παραμικρό. Είχαμε τον εγκλεισμό, οπότε λογικό να υπάρχουν εντάσεις, αλλά τα συζητούσαμε και τα βρίσκαμε μεταξύ μας. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν. Με όλα τα παιδιά μιλάω.

Από τα επεισόδια που πρόλαβα να δω για εμένα δεν έχει πει κανένας κακό λόγο, ούτε εγώ έχω κακολογήσει κανέναν.

Τελικά τι συνέβη με Ασημίνα και Πάνο; Υπήρξε όντως κάτι μεταξύ τους;

Ήταν καθαρά για πλάκα. Έμαθαν τι έλεγε ο κόσμος όταν επέστρεψαν κάποιοι συμπαίκτες μας και μετά τους κάναμε και εμείς πλάκα.

Με ποιον από τους κριτές θα ήθελες να συνεργαστείς και γιατί;

Με όλους τους κριτές θα ήθελα να συνεργαστώ αν γινόταν. Ο κύριος Ιωαννίδης μου έκανε πρόταση on air την ημέρα που έφυγα, οπότε θα ήθελα λίγο πιο πολύ μαζί του, γιατί ήμουν στην ομάδα του και ταιριάζουμε πολύ μαγειρικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ωραίες στιγμές… #masterchefgr #starchanneltv @ioannidispanos @alextsioukaris @maria_tsaprani_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bourloka (@ioannaloka) στις

Η άποψή της για τον αποψινό μεγάλο τελικό

Ποιοι άλλοι παίκτες θεωρείς πως θα μπορούσαν να είναι στον τελικό;

Πιστεύω πως θα μπορούσε να ήταν στον τελικό ο Χρήστος, παρατρίχα δεν πήγε. Και τον Πάνο θα μπορούσα να δω στον τελικό πιστεύω. Επίσης έβλεπα και τον Αλέξανδρο για ψηλά, αλλά έφυγε νωρίς τελικά.

Θεωρείς πως υπήρξε κάποια αδικία; Γιατί ο αρκετός κόσμος το πιστεύει αυτό και το λέει στα social media…

Οι κριτές βλέπουν πράγματα που ο κόσμος δεν τα βλέπει, τα ξεχωρίζουν. Και το κυριότερο, οι κριτές δοκιμάζουν τη γεύση, ο τηλεθεατής δεν έχει γεύση. Άλλο από την τηλεόραση, άλλο από κοντά. Οι κριτές μπορούν να διακρίνουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Για αυτό δεν ψηφίζει ο κόσμος.

Η Σπυριδούλα έχει διχάσει και αρκετοί τηλεθεατές δεν έχουν και την καλύτερη άποψη. Πώς είναι off camera; Δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι;

Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος που ό,τι σκέφτεται το λέει. Βλέπει κάμερα και τα λέει. Από μια άποψη δεν είναι κακό. Απλώς ο τρόπος της δεν αρέσει σε αρκετό κόσμο. Δεν μας δημιουργούσε πρόβλημα στο σπίτι όμως, δεν είχαμε πρόβλημα μαζί της.

Είναι δίκαια στον τελικό ο Μανώλης με τη Σπυριδούλα;

Ο Μανώλης με τη Σπυριδούλα έχουν δείξει τις μαγειρικές τους δυνατότητες. Η Σπυριδούλα έχει κερδίσει πολλά Mystery Box, όπως και ο Μάνος. Δίκαια είναι στον τελικό!

Πέρα από αυτούς τους δυο, σε ποιον θα έδινες το βραβείο εσύ;

Θα το έδινα το βραβείο στον Χρήστο.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το φετινό MasterChef;

Θα σου πω ποιος θέλω. Θέλω να κερδίσει το βραβείο ο Μάνος. Το έχει πάρα πολύ ο Μάνος με τη μαγειρική, δεν μένει μόνο στην κουζίνα, ανοίγει το μυαλό του πολύ. Ήμουν πολύ κοντά με τον Μάνο μέσα στο σπίτι, όχι ότι δεν ήμουν με τη Σπυριδούλα κοντά ή ότι δεν το αξίζει κι αυτή.