Η “Μπρουκ” και ο Αντρέας Γεωργίου μιλούν στο Znews για τη συνεργασία τους
Συνεντεύξεις

Η “Μπρουκ” και ο Αντρέας Γεωργίου μιλούν στο Znews για τη συνεργασία τους

Η “Μπρουκ” και ο Αντρέας Γεωργίου μιλούν στο Znews για τη συνεργασία τους

Η Katherine Kelly Lang, που από το 1987 υποδύεται με τεράστια επιτυχία τον ρόλο της «Μπρουκ» στο θρυλικό σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία», βρίσκεται στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις».

Η Αμερικανίδα σταρ και ο Αντρέας Γεωργίου μίλησαν στο Ζnews και στη Μαίρη Καράμπελα για τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε από τον ΣΚΑΪ.

«Γεια σας», χαιρέτησε αρχικά στα ελληνικά η Katherine Kelly Lang μόλις απηύθυνε τον λόγο στους δημοσιογράφους.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι εδώ. Ο Αντρέας με προσέγγισε μέσω του Instagram και μου ζήτησε να έρθω στην Ελλάδα και να πάρω μέρος σε μία τηλεοπτική σειρά», συμπλήρωσε στη μητρική της γλώσσα.

Αμέσως μετά, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πριν δεχτεί την πρότασή του έκανε τη δική της έρευνα για τον σκηνοθέτη.

Ταυτόχρονα, είδε το τρέιλερ της σειράς «8 λέξεις», της άρεσαν πολύ η αισθητική και οι υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών και είπε τελικά το μεγάλο «ναι».

«Είμαι χαρούμενη που θα δουλέψω με έναν τόσο καλό επαγγελματία και είναι τιμή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον συνεργάτη της.

Την ίδια στιγμή, αποκάλυψε ότι επί τρεις εβδομάδες κάθε μήνα γυρίζει την «Τόλμη και γοητεία», που προβάλλεται ακόμα σε πολλές χώρες, ενώ τη μία εβδομάδα που έχει κενό κάνει άλλες δουλειές, όπως ταινίες στην Ιταλία και σειρές στην Αυστραλία.

Αυτή την εβδομάδα του Οκτωβρίου την αφιερώνει αποκλειστικά στις «8 λέξεις».

Τα γυρίσματα, ο ρόλος και η πρώτη σκηνή

Ο Αντρέας Γεωργίου τόνισε ότι η προσέγγιση αυτή μέσω του Instagram έγινε μέσα στον Αύγουστο και ότι τα γυρίσματα, στα οποία θα πάρε μέρος η Katherine Kelly, θα έχουν διάρκεια μία μόλις εβδομάδα, ενώ θα γυριστούν αποκλειστικά στην Κέρκυρα. Παράλληλα, είπε ότι θα τη δούμε σε 16 επεισόδια της σειράς, τα οποία θα αρχίσουν να προβάλλονται στις αρχές του Νοεμβρίου.

«Θα υποδυθώ την Αμερικανίδα δημοσιογράφο «Γκρέις» που έρχεται στην Ελλάδα και στην Κέρκυρα για να λύσει ένα μυστήριο και αναζητά στοιχεία στο νησί. Μα, στην πραγματικότητα βρίσκεται εκεί για έναν άλλο λόγο. Εμπλέκεται με την οικογένεια Καλλέργη και δεν είναι το πρόσωπο που φαίνεται ότι είναι», δήλωσε η ηθοποιός για τον ρόλο της.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε αυτό το μυστήριο που ερευνά έχει σχέση με την εξαφάνιση του Μάρκου Καλλέργη.

Παράλληλα, ο σκηνοθέτης μίλησε για την πρώτη σκηνή της ηθοποιού, τονίζοντας ότι θα είναι με τη Ναταλία Κηρύκου την τηλεοπτική Έρση, σύζυγο του Οδυσσέα Καλλέργη (Αντρέας Γεωργίου).

Γιατί επέλεξαν την “Μπρουκ”;

Ο Αντρέας Γεωργίου δεν δίστασε να πει το πώς αποφάσισε να ζητήσει από τη διάσημη ηθοποιό να πάρει μέρος στις «8 λέξεις».

«Με ρωτούσε η μικρή μου ανιψιά ποιους ηθοποιούς παρακολουθούσα όταν μικρός. Ήρθε στο μυαλό μου η «Μπρουκ» από την «Τόλμη και Γοητεία» κι έτσι της έστειλα μήνυμα», υπογράμμισε.

«Δεν θέλαμε να κάνει μόνο ένα πέρασμα από τη σειρά. Δεν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε μόνο τη φήμη της. Θέλαμε να αφήσουμε το στίγμα της στην ιστορία. Δεν τρέξαμε να φέρουμε μια Χολιγουντιανή star για τα νούμερα. Το κάναμε γιατί είναι κάτι διαφορετικό», δήλωσε ακόμα.

Ο Αντρέας Γεωργίου στο Ζnews

Τι ελπίζεις μέσα από τη συνεργασία σου με την Katherine Kelly Lang;

Η συνεργασία είναι όπως όλες: ένας κύκλος -κάποτε είναι μεγάλος και κάποτε μικρός-, που κλείνει και σου αφήνει μία ωραία ανάμνηση. Βασικά, ελπίζω ότι όλο αυτό θα μας αφήσει να θυμόμαστε κάτι ωραίο.

Πώς πιστεύεις ότι θα αντιδράσει το ελληνικό κοινό; Θα την αγκαλιάσει;

Πιστεύω ότι σίγουρα θα είναι αγαπητή, γιατί είδα και πώς αντέδρασε ο κόσμος αφού ανακοινώθηκε ότι έρχεται. Είχα πάρα πολύ κόσμο να μου λέει ότι την αγαπάει πολύ. Περισσότερο και από ό,τι περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Η «Τόλμη και γοητεία» ήταν μία σειρά που έπαιζε στο παρελθόν και είναι πολύ αγαπητή στο κοινό.