Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μιλά στο Znews για την Τάμτα και το My Style Rocks
Συνεντεύξεις

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μιλά στο Znews για την Τάμτα και το My Style Rocks

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μιλά στο Znews για την Τάμτα και το My Style Rocks

Στη συνέντευξη Τύπου που έκανε το ΡΙΚ παρουσιάζοντας την Τάμτα ως εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision, συναντήσαμε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και μας μίλησε τόσο για την τραγουδίστρια με την οποία συνεργάζεται, όσο και για το My Style Rocks, στον πρώτο κύκλο του οποίου ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής.

Αρχικά δήλωσε ενθουσιασμένη που θα είναι στο team της Τάμτας για τη Eurovision και υπερήφανη για την καλή της φίλη. Στο ενδεχόμενο να μην είχε επιλεχθεί δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα, διότι η σχέση τους δεν βασίζεται στο επαγγελματικό κομμάτι μόνο.

Η Τάμτα στο Znews: Γιατί είπε φέτος “ναι” στη Eurovision; (vid)

Κεφάλαιο My Style Rocks

Δεν γινόταν να μην τη ρωτήσουμε για το για το My Style Rocks όμως. H image maker είπε αρχικά πως δεν της έγινε πρόταση φέτος λόγω διαφορετικού concept. “Δεν αισθάνομαι πικρία, έχω κατανόηση, διότι είμαι αρκετά χρόνια μέσα σε αυτόν τον χώρο” είπε.

Για το αν θα της ταίριαζε το concept του My Style Rocks 2 η style expert ήταν ξεκάθαρα αρνητική, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμησή της στην Μπέττυ Μαγγίρα. “Είναι θεά και καταπληκτικός άνθρωπος. Την αγαπώ πολύ και είναι πολύ καλή μου φίλη”.

Σχετικά με το αν προάγουν τη μόδα και το στυλ τα ριάλιτι τύπου GNTM ή My Style Rocks η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αγαπώ τη μόδα, την αισθητική και την εικόνα. Καταλαβαίνω πως δεν τραβούν τα φώτα, αλλά δεν είμαι fan του να βγαίνει προς την τηλεόραση αυτό το είδος του πιο προσωπικού” .

Δείτε τι είπε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στην κάμερα του Znews