Ευθύμης Ζησάκης: Λίγο πριν από το YFSF τραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο για το Znews
Συνεντεύξεις

Ευθύμης Ζησάκης: Λίγο πριν από το YFSF τραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο για το Znews

Ευθύμης Ζησάκης: Λίγο πριν από το YFSF τραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο για το Znews

Βρεθήκαμε στα παρασκήνια του Your Face Sounds Familiar και συναντήσαμε τον Ευθύμη Ζησάκη. Ο ηθοποιός μας μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά και για τη νέα του ανατρεπτική εμφάνιση ως Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν την Κυριακή.

Η άγνωστη περιπέτειά του

Ο Ευθύμης Ζησάκης μας αποκάλυψε και μια άγνωστη περιπέτειά του. Συγκεκριμένα, έπεσε θύμα ληστείας στο Κολωνάκι το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο ηθοποιός είχε βγει με την παρέα του για να διασκεδάσει και όταν επέστρεψε στο σημείο που είχε παρκάρει, είδε το αυτοκίνητό του να είναι παραβιασμένο.

Όπως μας είπε του έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο που είχε αφήσει μέσα στο αμάξι, κάτι σακούλες με ψώνια και παιχνίδια που είχε αγοράσει ως δώρα, αλλά και μερικά χρήματα.

Στροφή στο… τραγούδι

Μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά ήδη μετρά 3 μεταμφιέσεις τραγουδιστών στο YFSF και τώρα το buzzer του έβαλε ακόμα πιο δύσκολα.

Μετά τον Σάκη Ρουβά, τον Λευτέρη Πανταζή και τον Πάνο Μουζουράκη καλείται να κάνει τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Αφού μας τραγούδησε λίγο Τόλη Βοσκόπουλο, τον οποίο αποκαλεί ως “Πρίγκιπα”, δήλωσε πως θα βάλει τα δυνατά του για να τα καταφέρει στη νέα του εμφάνισή στο YFSF.

Από τις προηγούμενες σκηνικές παρουσίες του, στάθηκε σε αυτή που υποδύθηκε τον Λευτέρη Πανταζή, θεωρώντας πως είχε μεγάλη επιτυχία, ενώ ως Πάνος Μουζουράκης, είχε αρκετούς “ντοματοπελτέδες”, όπως υποστήριξε με αρκετή δόση χιούμορ.

Ακούστε τον να τραγουδάει Τόλη Βοσκόπουλο στην κάμερα του Znews:

https://streamable.com/do9ck