H Αθηνά Χρυσαντίδου στο Znews: “Στο φετινό Power of Love πολλά είναι στημένα”
Συνεντεύξεις

H Αθηνά Χρυσαντίδου στο Znews: “Στο φετινό Power of Love πολλά είναι στημένα”

H Αθηνά Χρυσαντίδου στο Znews: “Στο φετινό Power of Love πολλά είναι στημένα”

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ήταν μια από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στον πρώτο κύκλο του Power of Love, όπως και η σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη. Η 20χρονη καλλονή μίλησε αποκλειστικά στο Znews για τον λόγο που αποχώρησε με το αγόρι της από το περσινό POL, το νέο της τραγούδι, την πρόταση από γνωστή εκπομπή που απέρριψε, ενώ σχολιάζει όσα λέγονται στα media για τους παίκτες που βγήκαν από ριάλιτι και θέλουν να κάνουν τηλεόραση.

Δε θα μπορούσε επίσης, να μην αναφερθεί στο φετινό POL, κάνοντας λόγο για “επιτηδευμένες” ενέργειες από τους παίκτες, σχέσεις και καβγάδες που δεν κάνουν ελκυστικό τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι αγάπης.

https://www.instagram.com/p/Brh9TFQhiO-/

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε τώρα;

Είμαι σε μια πολύ καλή φάση. Έχω κάνει ένα τραγούδι που σε λιγότερο από 3 μήνες ξεπέρασε τις 900.000 προβολές και φτάνει το εκατομμύριο. Μου κάνει εντύπωση, διότι δε δηλώνω τραγουδίστρια, δεν έχω σπουδάσει μουσική, είμαι 20 χρονών εξάλλου. Μου άρεσε πάντα το τραγούδι και ο χορός, όμως, γιατί ο άνθρωπος βγάζει μια πολύ όμορφη ενέργεια μέσα από αυτά. Το κυριότερο μέλημά μου είναι η τηλεόραση γι’ αυτό και μπήκα στο Power of Love για να κάνω τηλεόραση, όχι για να βρω τον έρωτα της ζωής μου.

Τον βρήκες όμως… Σας βλέπουμε ακόμα μαζί, μάλιστα. Πώς τα πάτε με τον Δώρο; Μένετε μαζί;

Παραμένουμε ζευγάρι και το κρατάμε όσο πιο σφιχτά μπορούμε. Είμαστε πολύ καλά. Ο Δώρος είναι στην Κύπρο και εγώ κυρίως μένω μαζί του. Πολλές φορές είμαι  στην Αθήνα, όπως τώρα, και έρχεται ανά 5 ημέρες και μένει σε εμένα.

https://www.instagram.com/p/BsbS8xSBzVl/

Γιατί έφυγε από το Power of love και τι προσάπτει στην παραγωγή

Για τον έρωτά σας είχατε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, εξάλλου, αφήνοντας πίσω σας πιθανά έπαθλα. Το μετάνιωσες;

Δε γνωρίζαμε ποιο θα είναι το τελικό έπαθλο. Φύγαμε, γιατί θίχτηκε η αξιοπρέπειά μας και επειδή θέλαμε να ζήσουμε ελεύθερα τον έρωτά μας. Όταν νιώθεις πως βγάζουν έναν άλλο εαυτό προς τα έξω, τότε σκεφτήκαμε να αφήσουμε την αξιοπρέπειά μας να μιλήσει από μόνη της.

Γιατί το νιώσατε αυτό; Ήταν γενικά το Power of Love σαν concept που σας ενόχλησε στη συνέχεια ή γινόταν κάτι στοχευμένο προς εσάς;

Γενικά σαν concept υποτίθεται ότι είναι η δύναμη της αγάπης, αλλά μέσα στο σπίτι δοκιμάζεσαι σε πολλά πράγματα, όπως στη δύναμη της φιλίας. Φύγαμε, γιατί νιώσαμε πως έγιναν πράγματα στοχευμένα σε εμάς.

Όπως;

Για παράδειγμα, ξέρεις πως υπάρχει ένα δυνατό ζευγάρι με τα πάνω και τα κάτω του. Και βάζεις έναν νέο παίκτη μέσα και του λες “πήγαινε και φλέρταρε την κοπέλα αυτή και εμείς θα σε κάνουμε μάγκα”. Μπορεί να μπει ένας παίκτης στοχευμένα για να δημιουργήσει πρόβλημα σε ζευγάρι και άμα πάρει την κοπέλα από το αγόρι, τότε θα έχει πολλά οφέλη.

Από την παραγωγή ήταν αυτές οι εντολές;

Ναι!

Με ποια παιδιά κρατάτε επαφές;

Ξεχάσαμε ό,τι συνέβη, τα αφήσαμε πίσω μας. Κρατάμε επαφές με παιδιά που παραμείναμε φίλοι. Εγώ προσωπικά μιλάω συχνά με την Κυριακή και τη Στέλλα και λίγο με την Τζούλια. Από αγόρια μόνο με τον Σωκράτη, πού και πού.

Η Στέλλα Μιζεράκη και η Αθηνά Χρυσαντίδου σε χορευτικό στιγμιότυπο στο νέο hot spot της Γλυφάδας, το Padam, σε πολύ πρόσφατη εμφάνισή τους.

Η Στέλλα Μιζεράκη και η Αθηνά Χρυσαντίδου σε χορευτικό στιγμιότυπο στο νέο hot spot της Γλυφάδας, το Padam, πριν από μία εβδομάδα ακριβώς.

“Το φετινό POL είναι επιτηδευμένο”

Μίλησέ μας για το φετινό Power of Love. Σου λείπει καθόλου τώρα που το βλέπεις ως τηλεθεάτρια;

Πάρα πολύ. Δεν το βλέπω πολύ, γιατί με πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι όταν βλέπω το σαλόνι, το κόκκινο δωμάτιο, τη σκάλα και όλα αυτά. Το είδα λίγο και συγκινήθηκα. Θυμήθηκα όλα μου τα συναισθήματα, την αγωνία μου. Πότε θα άνοιγαν οι πόρτες για να δω τον Δώρο. Το τι λέγαμε κρυφά. Αλλά το φετινό δε μου πολυαρέσει.

Γιατί; Ποιες είναι οι διαφορές, πέραν του ότι οι παίκτες είναι αρκετά διαβασμένοι φέτος;

Αυτή είναι η βασική διαφορά. Το έχω δει λίγο και δε μου άρεσε τόσο. Το έχω ακούσει και από αρκετό κόσμο. Αυτό που παρατήρησα, είναι πως οι φετινοί παίκτες πιστεύουν πως με την ένταση και τους καβγάδες, θα κερδίσουν τηλεθέαση και θα γίνουν πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Εκεί πας για να δεις τι σημαίνει η δύναμη της αγάπης, να ερωτευτείς και να αγαπήσεις.

Πιστεύεις ότι είναι στημένα όλα;

Νομίζω ναι. Πάντα στον δεύτερο κύκλο όλων των εκπομπών γίνονται προσπάθειες να γίνει κάτι πιο ενδιαφέρον, αλλά αυτό ποτέ δε συμβαίνει. Τα πρώτα θα’ ναι πάντα πρώτα και τα δεύτερα θα είναι πάντα άσχημες μιμήσεις.

Θεωρείς ότι οι παίκτες προσπαθούν να αντιγράψουν εσάς;

Σίγουρα, δεν το συζητώ. Εννοείται αυτό. Όποιον παίκτη και να ρωτήσεις, θα σου πει πως μας ήξερε όλους και μας έβλεπαν. Και ήμασταν κίνητρο για να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοί. Δε θεωρώ πως το πάνε με σωστό τρόπο. Είναι άσχημο πρότυπο αυτό, με τόσους τσακωμούς και αντεγκλήσεις. Δεν είναι το νόημα της αγάπης αυτό.

Μήπως και κάποιες σχέσεις ίσως είναι στημένες ή με το ζόρι, μόνο και μόνο για να μένουν στο παιχνίδι ως ζευγάρι;

Αυτό δεν τον ξέρω, Μιχάλη μου. Αλλά όταν από την πρώτη μέρα δίνεις ένα πεταχτό φιλί, τότε σίγουρα κινείς υποψίες. Εγώ με τον Δώρο το δώσαμε μετά από ενάμιση μήνα. Στην πραγματική ζωή ίσως κάποιοι να το έκαναν. Ίσως να υπάρχουν σχέσεις μέσα, δεν αντιλέγω. Και για εμάς λέγανε πως θα χωρίσουμε και τελικά είμαστε μαζί. Θεωρώ αφύσικο στην τηλεόραση να μην ξέρεις τον άλλον και να πηγαίνεις να τον φιλάς τόσο γρήγορα.

Το θεωρείς επιτηδευμένο δηλαδή;

Το θεωρώ επιτηδευμένο και ξεφτιλισμένο. Σαν να λες “Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο παιχνίδι. Πρέπει να τον φιλήσω; Θα το κάνω”.

https://www.instagram.com/p/BsJf008I9S8/

“Με τον Δώρο τα ξεπερνάμε όλα”

Τσακώνεσαι με τον Δώρο όπως και στο παιχνίδι; Δηλαδή ισχύει το “μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε” που βλέπαμε;

Τσακωμοί γίνονται όπως σε όλα τα ζευγάρια. Αλλά χωρίς μεγάλες εντάσεις. Είμαστε όμως καλά, τα ξεπερνάμε όλα.

Δεν είχατε μικροχωρισμούς;

Όχι. Είμαστε καλά. Δε θέλω να λέω “πολύ καλά”, γιατί όσο πιο ταπεινά δείχνεις μια σχέση, τόσο προχωράει αυτή.

Ποιος κάνει την πρώτη κίνηση για να τα ξαναβρείτε; Ποιος είναι ο λίγο πιο σκληρός;

Και οι δυο κάνουμε. Λίγο πιο σκληρός ο Δώρος, αλλά ταυτόχρονα και ο πιο γλυκός.

Τα μελλοντικά της σχέδια

Περίμενα να σε δω στην τηλεόραση, πώς και δεν προχώρησε κάτι;

Μου αρέσει να κάνω τηλεόραση, πιστεύω πως μου πάει, γιατί μιλάω πολύ και συγνώμη κιόλας αν σε κουράζω, αλλά έχω πολλά να πω (σ.σ. γέλια). Η τηλεόραση ήταν ο λόγος που μπήκα στο παιχνίδι. Νιώθω και ξέρω ότι το έχω. Σαν εμένα όμως, υπάρχουν πάρα πολλές. Μου δόθηκαν 2-3 ευκαιρίες μετά το POL, αλλά δεν θεώρησα ότι είναι σημαντικές για μένα.

Θέλεις να μου πεις μια εκπομπή από αυτές;

Ναι, στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη και του Θανάση Πάτρα το καλοκαίρι στο “Νέο Κανάλι”.

Γιατί το αρνήθηκες;

Με ήθελαν στο πάνελ, αλλά εγώ ήθελα να κάνω  κάτι που θα είναι πιο “πάνω μου”. Για αυτό το αρνήθηκα. Βέβαια όλοι από κάπου ξεκινάμε.

Έχεις σκεφτεί να σπουδάσεις δημοσιογραφία;

Ναι. Θέλω να το κάνω. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μου έδωσε ένα κίνητρο. Μου είπε πως με αγαπάει ο φακός και το κοινό. Μου έδωσε πολλή θετική ενέργεια και θα πάω να το ψάξω. Ξεκινώντας από μια σχολή δημοσιογραφίας, για να το κάνω σωστά.

https://www.instagram.com/p/BtYuiOmhzDq/

Πιστεύεις πως η δημοσιότητα του Power of Love σού έκανε και λίγο κακό; Γιατί είχε ειπωθεί από δημοσιογράφους πως δεν πρέπει να ασχολούνται τα media με παίκτες από ριάλιτι όπως το POL.

Ο κόσμος πάντα θα κρίνει. Υπάρχει πολλή ζήλια, γιατί δεν θέλουν κάποιος να ανέβει πάνω από αυτούς. Είναι αυτό που σκέφτονται πολλοί: “Θέλω να είσαι καλά, αλλά όχι καλύτερα από εμένα”. Είναι λογικό σε πρωινές εκπομπές να λέγονται αυτά για τους παίκτες του POL, διότι είμαστε παιδιά νέα, όμορφα και φρέσκα στον χώρο της τηλεόρασης και μπορούν αύριο μεθαύριο να πάρουν τη θέση κάποιου άλλου. Έτσι είναι η ζωή. Για παράδειγμα, αυτός που είπε “γιατί να ασχολούμαστε με τους παίκτες του POL” εννοείται πως αύριο μεθαύριο μπορεί να χάσει τη θέση του από ένα πιο νέο παιδί. Δεν το λέω με κακία, είναι πολύ ώριμο αυτό. Και για τις παρουσιάστριες ισχύει αυτό. Εγώ δε δίνω βάση, είμαι καλά, έχω το τραγούδι μου και κοιτάω το μέλλον μου.

Όντως το τραγούδι το αφιέρωσες στον Δώρο;

Σίγουρα μέσα στο κομμάτι είναι και ο Δώρος, αλλά αποτελούσε ένα κίνητρο. Ξεκίνησε από μια ατάκα που είχα πει για τον Δώρο. Το κομμάτι όμως το έβγαλα για έμενα, ήταν μια επαγγελματική κίνηση.