Ζέτα Δούκα: Ο Αμαζόνιος μέσα από την κάμερά της
Ελλάδα

Ζέτα Δούκα: Ο Αμαζόνιος μέσα από την κάμερά της

Ζέτα Δούκα: Ο Αμαζόνιος μέσα από την κάμερά της

Ο βασικός πνεύμονας οξυγόνου της Γης, το δάσος του Αμαζονίου, φλέγεται εδώ και εβδομάδες με την παγκόσμια κοινωνία να έχει κλονιστεί.

Έλληνες και ξένοι celebrities έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την φυσική καταστροφή και τις συνέπειές της, ενώ είναι και αρκετοί, όπως ο Leonardo Di Caprio, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να βοηθούν εμπράκτως.

Όσον αφορά στους εγχώριους επώνυμους, οι περισσότεροι έχουν αναρτήσει κάποιο μήνυμα για τον Αμαζόνιο, ενώ συγκλονίζει η φωτογραφία που ανέβασε η Ζέτα Δούκα,την οποία είχε τραβήξει η ίδια από το αεροπλάνο, στο ταξίδι της προς την Αργεντινή και τη Βραζιλία, πριν από τέσσερα χρόνια.

«Αυτό είναι κομμάτι του δάσους του Αμαζονίου, όπως το έβγαλα φωτογραφία από το αεροπλάνο , πριν 4 χρόνια στο ταξίδι μου στην Αργεντινή και τη Βραζιλία! Τρομάζω στη σκέψη της σημερινής του εικόνας και της τεράστιας οικολογικής καταστροφής που έχει γίνει πια • πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει επιστροφή! Οι συνέπειές της θα είναι απολύτως καταστροφικές και αναπόδραστες για τον άνθρωπο, για την ζωή μας. Δυστυχώς, οι επόμενες γενιές , θα σηκώσουν ένα αβάστακτο φορτίο προκειμένου να επιβιώσουν … Εφόσον βεβαίως τα καταφέρουν, γιατί η γη θα συνεχίσει να υπάρχει, η ανθρωπότητα κινδυνεύει να εξαφανιστεί!», έγραψε η Ζέτα Δούκα.

https://www.instagram.com/p/B1l03sEIdEQ/?utm_source=ig_web_copy_link