YFSF: Η Εύα… Κάλλας κέρδισε τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Cher και τον Νίκο Οικονομόπουλο
Ελλάδα

YFSF: Η Εύα… Κάλλας κέρδισε τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Cher και τον Νίκο Οικονομόπουλο

YFSF: Η Εύα… Κάλλας κέρδισε τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Cher και τον Νίκο Οικονομόπουλο

Από τη λυρική στη ραπ και από εκεί στα μπουζούκια, το Your Face Sounds Familiar προκάλεσε συγκινήσεις και εντυπωσίασε με τις υπερπαραγωγές του στις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων.

Η Εύα Τσάχρα αλά Μαρία Κάλλας σήκωσε από τις θέσεις τους τους κριτές, η Κατερίνα Στικούδη για ακόμα μία εβδομάδα κέρδισε το σεβασμό για την προσπάθειά της, όμως ο Εύθυμης… Μουζουράκης, δεν μπόρεσε να μπει στο πετσί του ρόλου. Τα φοβερά πόδια του Αργύρου Αγγέλου ως δεύτερη Cher, πήραν τα περισσότερα σχόλια, ενώ η Μελίνα Μακρή αποθεώθηκε για τη φωνή της.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Εύα Τσάχρα, η οποία ως Μαρία Κάλλας συγκέντρωσε  23 βαθμούς και πέρασε τον Βαγγέλη Παναγόπουλο και τον Αργύρη Αγγέλου στην τελική ψηφοφορία του κοινού.

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Drake – Kiki

Η πρόζα – πρόκληση δεν… πόνεσε τον Βαγγέλη… Drake στο Kiki Challenge.  Εξαιρετική κριτική από όλους για τον τραγουδιστή που τα κατάφερε περίφημα στην πρώτη εμφάνιση της βραδιάς.

Ίαν Στρατής: Νίκος Οικονομόπουλος – Εννοείται / Δώρο για σένα

Ακόμα μία πρόζα για διαγωνιζόμενο του YFSF, ο οποίος τα βρήκε σκούρα με το τίναγμα του κεφαλιού μακριά από μικρόφωνο, δυσκολεύτηκε να μετατραπεί σε Νίκο Οικονομόπουλο και τελικά δεν έπιασε το… γαρύφαλλο της κριτικής επιτροπής!

https://www.facebook.com/Ant1YourFaceSoundsFamiliar/videos/546869852475543/

Χρύσπα: Στέφανος Κορκολής – Σκόνη και Θρύψαλα

Η δυσκολία στη συγκεκριμένη πρόκληση δεν ήταν μόνο στο ερμηνευτικό σκέλος, αλλά και  στο γεγονός ότι η Χρύσπα έπρεπε να μεταμορφωθεί σε άντρα. Η κριτική επιτροπή δεν τρελάθηκε με την παρουσίαση, αλλά έδωσε το μπράβο της για την υπερπροσπάθεια της τραγουδίστριας.

Το πρώτο ντουέτο του YFSF

Μελίνα Μακρή – Πασχάλης Τσαρούχας: Άννα Βίση – Νίκος Καρβέλας – Δαίμονες

Μια τρέλα, μια παράνοια επικράτησε για λίγα λεπτά στο πλατό του Your Face Sounds Familiar, με τους δύο διαγωνιζόμενους να “σκίζουν” τους “Δαίμονες” της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Το κοινό αποθέωσε την Μελίνα Μακρή και τον Πασχάλη Τσαρούχα και η Μιμή Ντενίση υποκλίθηκε και στους δύο.

Εύα Τσάχρα: Μαρίας Κάλλας – Habanera

Η λυρική προσέγγιση, τα γαλλικά, η έκφραση και το… αυγό που έπρεπε να έχει η Εύα Τσάχρα στο στόμα της, την τρόμαξαν στην αρχή, αλλά τελικά δεν την πτόησαν. Ανάγκασε τους κριτές να σηκωθούν όρθιοι για να την χειροκροτήσουν τόσο για τις φωνητικές ικανότητες της όσο και την ερμηνεία της. Η Μιμή Ντενίση μάλιστα συγκινήθηκε και ο Δημήτρης Σταρόβας παρομοίασε την παρουσίασή της με ντοκιμαντέρ.

Ευθύμης Ζησάκης: Πάνος Μουζουράκης – Το παλιό μου παλτό

Τον Πάνο Μουζουράκη σε μια πολύ σοβαρή και εκτός της συνηθισμένης εικόνας του, έπρεπε να παρουσιάσει ο Ευθύμης Ζησάκης. Ο ηθοποιός δεν συγκίνησε την Μιμή Ντενίση, η οποία δεν είδε τον τραγουδιστή στην μεταμόρφωση, αλλά ούτε τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όσον αφορά τον Αλέξη Γεωργούλη, “βάπτισε” τον Πάνο Μουζουράκη σε Νίκο και ελάφρυνε το κλίμα.

0

Κατερίνα Στικούδη: Cher – If I could turn back time

Η sexy εμφάνιση γύρω από τα ναυτάκια δεν κόλλησε την Κατερίνα Στικούδη, η οποία για ακόμα μια φορά άφησε άφωνους κριτές και κοινό στο συνολικό επίπεδο της παρουσίασης της. Ο Δημήτρης Σταρόβας ανυπομονούσε να δει την τραγουδίστρια… γδυμένη όπως η Cher, όμως η φωνή της ήταν εκείνη που τον κέρδισε. Ο Αλέξης Γεωργούλης την ευχαρίστησε για την εικόνα που πρόσφερε και ο Γιώργος Μαζωνάκης της έδωσε συγχαρητήρια. Από την άλλη, η Μιμή Ντενίση την χαρακτήρισε ιδανική γι’ αυτό το παιχνίδι.

Ελένη Φιλίνη: Βίκυ Μοσχολιού – Αλήτη

Πιο πολύ Πόλυ Πάνου, παρά Βίκυ Μοσχολιού θύμισε η Ελένη Φιλίνη στον ρόλο της, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να συμφωνεί με τον Δημήτρη Σταρόβα. Η ηθοποιός κράτησε τη σοβαρότητα και το ύφος της τραγουδίστριας, όμως φωνητικά είχε κάποια θέματα.

Η Ελένη Φιλίνη σε ρόλο Βίκυς Μοσχολιού

Η Ελένη Φιλίνη σε ρόλο Βίκυς Μοσχολιού

Αργύρης Αγγέλου : Cher – Welcome to Brusleque

Σε ψηλά τακούνια έπρεπε να τραγουδήσει ο ηθοποιός, ο οποίος θα χρειαζόταν να… κατουριέται καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασής του, για να μπορέσει να θυμίζει τη Cher. Καλά λόγια από τον Γιώργο Μαζωνάκη, “η επιτομή” του Brulesque ήταν ο Αργύρης Αγγέλου για την Μιμή Ντενίση, ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε ότι έμεινε άφωνος με τον φίλο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργύρης Αγγέλου “ανταγωνίστηκε”την Κατερίνα Στικούδη, στη νέα ενότητα του παιχνιδιού Battle of the Stars.

Η βαθμολογία

Οι διαγωνιζόμενοι, όπως και σε κάθε live έτσι και σήμερα (10/2) παραχώρησαν 5 βαθμούς σε έναν από τους συμπαίκτες τους.

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος έδωσε τους 5 βαθμούς του στον Αργύρη Αγγέλου, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ίαν Στρατής. Η Χρύσπα χάρισε 5 βαθμούς στον Βαγγέλη Παναγόπουλο, ενώ ο Πασχάλης Τσαρούχας τους έδωσε στην Εύα Τσάχρα.

Η Μελίνα Μακρή στήριξε την Εύα, η Εύα τη Μελίνα και ο Ευθύμης με τη σειρά του, παραχώρησε 5 βαθμούς και εκείνος στην Εύα. Η Κατερίνα Στικούδη στήριξε την αντίπαλο Cher (Αργύρη Αγγέλου) και η Ελένη Φιλίνη την Εύα. Τέλος, ο Αργύρης Αγγέλου έδωσε 5 βαθμούς στη Χρύσπα.

Τελικά, η Εύα Τσάχρα με 23 βαθμούς, ήταν εκείνη που με τη βοήθεια του κοινού κέρδισε το 3ο Your Face Sounds Familiar, με τα χρήματα να επιλέγει να δοθούν στο Save Animal Greece.

Kiki Challenge… not

Η Μαρία Μπεκατώρου προσπαθούσε σε όλη τη διάρκεια του σόου να μάθει το Kiki Challenge, μάταια όμως…

Η στιγμή του buzzer

Τι περιμένουμε να δούμε την επόμενη Κυριακή; Αυτές θα είναι οι 10 μεταμορφώσεις που έβγαλε το buzzer!

  • Βαγγέλης Παναγόπουλος: Γιώργος Μαζωνάκης
  • Ίαν Στρατής: Justin Timberlake
  • Ευθύμης Ζησάκης: Τόλης Βοσκόπουλος
  • Πασχάλης Τσαρούχας: The Prodigy
  • Χρύσπα: Jessica Rabit
  • Ελένη Φιλίνη: Ρένα Μόρφη/ Σούλα Ανατλή
  • Κατερίνα Στικούδη: Vanilla Ice
  • Αργύρης Αγγέλου: Damien Rice
  • Μελίνα Μακρή: Dua Lipa
  • Εύα Τσάχρα: Beyonce