Βίκυ Σταυροπούλου: Θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια της “Μαρίας Πενταγιώτισσας” – Τι δήλωσε;
Ελλάδα

Βίκυ Σταυροπούλου: Θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια της “Μαρίας Πενταγιώτισσας” – Τι δήλωσε;

Βίκυ Σταυροπούλου: Θα είναι η νέα πρωταγωνίστρια της “Μαρίας Πενταγιώτισσας” – Τι δήλωσε;

Την έκπληξη έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου που ανακοίνωσε ότι μπαίνει στο θίασο της “Μαρίας Πενταγιώτισσας”.

Μιλώντας αποκλειστικά στο “Πρωινό” επιβεβαίωσε την ανάρτησή της στο Instagram όπου ανακοίνωνε ότι αναλαμβάνει το ρόλο, μετά την αποχώρηση της Ελένης Καστάνη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκαθάρισε τα πράγματα για το πώς της προτάθηκε ο ρόλος.

Όπως είπε, από την αρχή η πρόταση είχε γίνει σε εκείνη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα!!!! Καμία φορά στην ζωή αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να έρθει πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δύναμη. Έτσι,επειδή πάντα μετά την «βροχή» έρχεται το «ουράνιο τόξο» δέχτηκα με χαρά να είμαι στην «Μαρία Πενταγιώτισσα» γιατί δεν θα το άντεχα να μάθω και για άλλη ακύρωση παράστασης καλοκαιριάτικα χα χα χα… Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα άγχος που μέσα σε 7 μέρες πρέπει να μάθω καινούργια λόγια,τραγούδια,χορευτικά αλλά επειδή ο θίασος είναι υπέροχοι ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι νομίζω με τη βοήθεια τους θα το καταφέρουμε! Αντε παιδιά,στείλτε θετική ενέργεια και κουράγιο Ζαμπέτα μπορεί να μην τραγουδήσουμε αλλά Θεσσαλοί και Ηπειρώτες Μακεδόνες και νησιώτες Αθηναίοι Ρουμελιώτες όλοι γίναν Πενταγιώτες @maria_pentagiotissa_2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vicky_stavropoulou_official_) στις

Όμως τότε είχε αρνηθεί διότι θα έπαιζε στην παράσταση για τον Ζαμπέτα, χωρίς να ξέρει τι κατάληξη θα είχε η συνεργασία με την παραγωγή της συγκεκριμένης παράστασης.

Όταν η Ελένη Καστάνη αποχώρησε, την επαναπροσέγγισαν για να παίξει τον ρόλο και στην αρχή, όπως είπε, αυθόρμητα ζήτησε να τα βρουν οι παραγωγοί με την Ελένη διότι ο ρόλος της ταιριάζει πολύ.

Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό δέχτηκε το ρόλο παρά το ότι δήλωσε ότι δεν της ταιριάζει και έχει φορτωμένο πρόγραμμα.

Θα είναι μια ευτυχής θεατρική συγκυρία καθώς θα δούμε μητέρα και κόρη να παίζουν μαζί σε παράσταση, αφού και η Δανάη Μπάρκα ανήκει στον θίασο!

Ακούστε τα όσα είπε αλλά και τις αιχμές που άφησε για άλλη πρωινή εκπομπή που δεν παρουσίασε σωστά το θέμα, όπως είπε: