Βίκυ Καγιά: “Η Ειρήνη Καζαριάν μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό”
Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: “Η Ειρήνη Καζαριάν μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό”

Βίκυ Καγιά: “Η Ειρήνη Καζαριάν μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό”

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής “Το Πρωινό” βρέθηκε η Βίκυ Καγιά η οποία μίλησε για τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά, αλλά και για την εμπειρία του GNTM. Τι δήλωσε η παρουσιάστρια του Shopping Star για τη μεγάλη νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν; Πώς σχολίασε τη διάκριση της Ιωάννας Μπέλλα στον διαγωνισμό ομορφιάς και τι έχει να πει για τις αισθητικές επεμβάσεις;

“Με τον Ηλία Ξέραμε κι οι δύο τι θέλαμε”

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης στο Πρωινό περιστράφηκε γύρω από τη ζωή της μετά το γάμο και τα δύο παιδιά με τον Ηλία Κρασσά. Η Βίκυ Καγιά κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και τον τρόπο που διαχειρίζεται τα παιδιά του συντρόφου της, που απέκτησε σε προηγούμενο γάμο. “Τα παιδιά του Ηλία τα βλέπω και δικά μου παιδιά. Δεν υπάρχουν διαφορές και διαχωρισμοί” είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια του GNTM εξήγησε πως η σχέση της με τον σύζυγό της είναι αρμονική για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: “Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι από την αρχή και όταν παντρευτήκαμε ξέραμε τι θέλαμε και οι δύο”. Τόνισε δε, πως δεν την επηρεάζουν πλέον τα δημοσιεύματα, καθώς όπως είπε μετρά πλέον πολλά χρόνια στο χώρο και έχει μάθει να διαχειρίζεται τη δημοσιότητα. “Συνηθισμένα του βουνά απ’ τα χιόνια. Μπορεί αν δεν είχα αυτή την πορεία να έλεγα “τι θα κάνω στη ζωή μου τώρα;” σημείωσε.

Τι θα γίνει με το GNTM;

Δεδομένης της τεράστιας τηλεοπτικής επιτυχίας του Next Top Model, φαίνεται απίθανο να μην δούμε δεύτερο κύκλο στο STAR από την ερχόμενη σεζόν. Ωστόσο, η ίδια η κριτής του παιχνιδιού αρκέστηκε να πει: “Επίσημα “πράσινο φως” δεν έχουμε, από ό, τι ξέρουμε θα πάει και την επόμενη χρονιά”.

Καθώς η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το reality μόδας, η Φαίη Σκορδά ρώτησε την καλεσμένη της για τη μεγάλη νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν. “Είναι ένα κοριτσάκι, που έγινε femme fatale, την οποία δεν την περιμέναμε”. Στην απορία της οικοδέσποινας του Πρωινού, αν η νικήτρια μπορεί να κάνει καριέρα Top Model, η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη. “Το diversity είναι αυτό που είναι η Ειρήνη Καζαριάν. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καριέρα, ιδιαίτερα στο εξωτερικό” είπε και πρόσθεσε: “Έχει αυτό το look που δεν το ξεχνάς ποτέ. Αυτά τα μεγάλα μάτια”

Πάντως, η κριτής του GNTM παραδέχτηκε πως στην παραγωγή ανέμεναν να κερδίσει η Εβελίνα. Όπως όμως εξήγησε η δεύτερη του διαγωνισμού αγχώθηκε, ενώ η νικήτρια τους εξέπληξε όλους θετικά στον τελικό. “Μας έδεσε τα χέρια, ήταν καταπληκτική” σχολίασε.

Μοντέλο σημαίνει σε “σβήνω και σε γράφω”

Η Φαίη Σκορδά όμως θέλησε να ακούσει τη γνώμη της Βίκυς Καγιά και για την Ιωάννα Μπέλλα. Τα καλλιστεία “δεν διαγωνισμός για μοντέλα, είναι διαγωνισμός ομορφιάς” είπε εκείνη και συμπλήρωσε: “Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι, αλλά έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις που έχουν αλλάξει το πρόσωπό της. Όταν ήρθε σε εμάς, στο GNTM, ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα”.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Σταρ Ελλάς να κάνει καριέρα, ωστόσο όμως τόνισε: “Μοντέλο σημαίνει σε “σβήνω και σε γράφω”. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις”.

“Μου αρέσει ο χρόνος που περνά”

Με αφορμή τις παρεμβάσεις της Ιωάννας Μπέλλα, η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως η ίδια δεν θέλει να κάνει κάτι στο πρόσωπό της. “Δεν με πειράζει που μεγαλώνω” είπε και υποστήριξε πως δεν την ενοχλούν οι ρυτίδες. “Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι μου αρέσει. Με φαντάζεσαι εμένα να μην κινείται τίποτα όταν γελάω;” Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν είναι λίγες οι γυναίκες από τον χώρο της μόδας που έχουν απευθυνθεί σε πλαστικό. “Πάρα πολλά μοντέλα έχουν κάνει (αισθητική παρέμβαση), αλλά με τρόπο που δεν μαρκάρουν το πρόσωπο “περιοριστικά”” υποστήριξε.

Δείτε το βίντεο: