Βικτώρια Καρύδα: Οι πρώτες της αναρτήσεις μετά τη δολοφονία του άνδρα της
Ελλάδα

Βικτώρια Καρύδα: Οι πρώτες της αναρτήσεις μετά τη δολοφονία του άνδρα της

Βικτώρια Καρύδα: Οι πρώτες της αναρτήσεις μετά τη δολοφονία του άνδρα της

Ο χρόνος για τη Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο που γνωρίσαμε καλύτερα στο My Style Rocks, φαίνεται ότι σταμάτησε την ημέρα της δολοφονίας του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Νοέμβριο, έξω από το σπίτι τους.

Η Βικτώρια απείχε συνειδητά από εμφανίσεις και οι δηλώσεις της ήταν ελάχιστες, ενώ είχε κλείσει το λογαριασμό της στο Instagram κάποιους μήνες. Από ό,τι φαίνεται ήρθε η ώρα να μαζέψει τα κομμάτια της και να ανασυνταχθεί και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι επανήλθε στα social media.

Βικτώρια Καρύδα - NDP

Η Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του άνδρα της (4/11) – NDP

Η επιστροφή στο Instagram και τα πρώτα posts

Η Βικτώρια επανήλθε την Καθαρά Δευτέρα, κάνοντας το πρώτο post μετά τον θάνατο του άνδρα της.

Ως γνωστόν οι άνθρωποι όταν χάνουν ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο στρέφονται προς τον Θεό πιστεύοντας πως θα είναι πιο κοντά με το άτομο που έφυγε από τη ζωή.

Έτσι λοιπόν, το μοντέλο ανέβασε μια εικόνα του Ιησού και θέλησε μέσα από αυτό να εκφράσει τη βαθιά πίστη της και την ανάγκη της να εναποθέσει στο Θεό την τύχη της.

https://www.instagram.com/p/Bu1nUg8HLIE/

Η δεύτερη ανάρτησή της ήταν φυσικά ο σύζυγός της.

https://www.instagram.com/p/Bu4X-mCH1yQ/

Η Βικτώρια συνέχισε με ένα κολάζ φωτογραφιών με τον αγαπημένο της που συνόδεψε με μία ενδεικτική της θλίψης της λεζάντα: “Μην χαλάτε το χρόνο σας για τσακωμούς … Ζήστε κάθε στιγμή με το ταίρι σας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σας προσφέρει η ζωή”.

https://www.instagram.com/p/Bu5dAQTHQ-m/