Victoria Beckham: Μπήκε εμπόδιο στη σχέση του γιου της με τη Rita Ora
Ελλάδα

Victoria Beckham: Μπήκε εμπόδιο στη σχέση του γιου της με τη Rita Ora

Victoria Beckham: Μπήκε εμπόδιο στη σχέση του γιου της με τη Rita Ora

Η Victoria Beckham, φαίνεται να είναι το άτομο που δεν «άφησε» τον γιο της, Brooklyn, να έρθει πιο κοντά με την ποπ σταρ Rita Ora. Η σχεδιάστρια μόδας, έκανε σαφές το γεγονός ότι δεν ήθελε να συνεχίσει αυτή η σχέση, λένε δημοσιογράφοι της The Sun.

Ο τότε 18χρονος Brooklyn και η 28χρονη Rita, αντάλλασσαν καυτά φιλιά πριν οι γονείς του, του απαγορεύσουν να έχει κάθε σχέση μαζί της και τον στείλουν στη Νέα Υόρκη. Πηγές από την εφημερίδα The Sun λένε ότι «η Posh είδε κάποια μηνύματα που είχαν ανταλλάξει. Δεν ήθελε το αγόρι της να “παραστρατήσει” και να πηγαίνουν μαζί σε party. Δεν της άρεσε η διαφορά ηλικίας. Τόσο ο David, όσο και η Victoria, έκαναν σαφές ότι δεν ενέκριναν τη σχέση αυτή».

Μετά την πρώτη εμφάνιση του Brooklyn και της Rita σε μαγαζί του Λονδίνου, οι δυο τους συναντήθηκαν στο Glastonbury Festival λίγους μήνες αργότερα. Όχι μόνοι τους, βέβαια, αλλά υπό την επίβλεψη των γονιών του, που ήταν στο ίδιο μέρος και παρακολουθούσαν. Παρά το γεγονός ότι Brooklyn και Rita αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη σχέση τους, διατηρούν φιλικούς δεσμούς.

Όσο κι αν έχουν ζητηθεί κάποιες δηλώσεις από την πλευρά της Victoria Beckham και το -παρολίγον- ζεύγος Brooklyn Beckham και Rita Ora, αυτό δεν έχει γίνει επίσημα. Ο πατέρας του Brooklyn, David Beckham, φαίνεται να ήταν έξαλλος με τη σχέση αυτή, ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πηγή να το επιβεβαιώσει.

Αυτή τη στιγμή, ο Brooklyn Beckham, βγαίνει με το μοντέλο Hana Cross κι οι δυο τους φαίνεται να είναι ευτυχισμένοι. Επίσης, οι γονείς του εγκρίνουν τη σχέση αυτή.

https://www.instagram.com/p/BtFS6K_nOES/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bslh4NhHIna/?utm_source=ig_web_copy_link