Βασίλης Κικίλιας: “Στα θέματα της καρδιάς δε χωρούν συμβιβασμοί”
Ελλάδα

Βασίλης Κικίλιας: “Στα θέματα της καρδιάς δε χωρούν συμβιβασμοί”

Βασίλης Κικίλιας: “Στα θέματα της καρδιάς δε χωρούν συμβιβασμοί”

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Μαζί σου” στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκαθάρισε ότι το deal μεταξύ τους ήταν να μη μιλήσουν μόνο για πολιτική!

“Στα θέματα της καρδιάς δε χωρούν συμβιβασμοί. Αν είναι παραμύθι να βρεις το άλλο σου μισό και πρέπει να περιμένεις έκανα υπομονή και το βρήκα. Και έτσι τόσο απλά έγινε… Η Τζένη είναι ένας εξαιρετικός, γλυκός άνθρωπος και πολύ καλή μαμά” είπε μεταξύ άλλων.

“Τα παιδιά είναι φιλαράκια μου και έχουμε πολύ καλές σχέσεις και νομίζω κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η Τζένη που έχει έναν πολύ βελούδινο τρόπο” δήλωσε για τη σχέση του με τα παιδιά της Τζένης.

“Ένας άνθρωπος σαν κι εμένα ψάχνει για πιο γλυκά και τρυφερά πράγματα”, είπε, εξηγώντας γιατί διάλεξε την Τζένη όντας πολυάσχολος που λείπει πολύ από το σπίτι.

“Δεν μου αρέσει να χάνω στα επιτραπέζια” αποκάλυψε ο Βασίλης Κικίλιας και όπως είπε ούτε στη Τζένη αρέσει αυτό, καθότι και οι δύο πρώην αθλητές.

Πώς έκανε την πρόταση γάμου;

“Η πρόταση γάμου έγινε σε έναν καναπέ. Πράγματι χωρίσαμε και πράγματι πήραμε τις αποστάσεις μας διότι ήταν ένα πολύ σοβαρό βήμα. Είναι ιερά τα δεσμά του γάμου και σκεφτήκαμε πολύ σοβαρά αυτό το βήμα. Λογικό είναι μια γυναίκα να έχει πάντα τις ανασφάλειές της. Της είπα ‘λοιπόν θα παντρευτούμε;’. Τώρα το θυμόμαστε και γελάμε γλυκά”.

“Αν δεν μπορείς να είσαι άνετος και φίλος με τον άνθρωπό σου τότε κάτι δεν κάνεις καλά. Αν εκεί έχουν χημεία και περνάνε καλά τότε μπορούν να περνούν και με τους φίλους τους, τα παιδιά τους”, είπε ο υποψήφιος βουλευτής για τη σύντροφό του.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ρώτησε τον Βασίλη Κικίλια πού γυμνάζεται στην Αθήνα. Όπως είπε τρέχει στο Καλλιμάρμαρο και στον Εθνικό Κήπο και έδειξε και σχετικά πλάνα.

Τα “παιδιά” του Βασίλη και της Τζένης

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε να προβληθούν τα “παιδιά” του Βασίλη και της Τζένης, τα 4 ζώα τους, 3 σκύλοι και μία γάτα.

“Στην αρχή ήμασταν σαν καρτούν”, είπε χαριτολογώντας για το πώς κατάφεραν να συμβιώσουν τα 4 κατοικίδια.

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε με συγκίνηση για την περιπέτεια που πέρασε το λαμπραντόρ του όταν κόντεψε να πεθάνει επειδή κατάπιε καλαμάκια από σουβλάκι.