Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η ψήφος είναι ένα όπλο στα χέρια σας»
Ελλάδα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η ψήφος είναι ένα όπλο στα χέρια σας»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η ψήφος είναι ένα όπλο στα χέρια σας»

Η Κυριακή, 26 Μαΐου πλησιάζει και πολλοί υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο μας είτε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο είτε στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, λοιπόν, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από το προφίλ του στο Instagram, χαρακτηρίζοντας την ψήφο σαν «ένα όπλο» στα χέρια των πολιτών, το οποίο δεν πρέπει να στραφεί εναντίον τους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία του με μια μάσκα του Guy Fawkes δίπλα από το πρόσωπό του και έγραψε στη λεζάντα: «V for Vasilis! Σε λίγες μέρες ψηφίζουμε! Κάντε την επανάστασή σας και ενημερωθείτε για το ποιος είναι αυτός που θα ψηφίσετε! Η ψήφος είναι κάθε 4 ή 5 χρόνια ή όποτε ένα όπλο στα χέρια σας, μην το στρέφετε εναντίον σας ψηφίζοντας κάποιον που σας είπανε απλώς ή που δεν γνωρίζετε ότι θα μπορούσε πραγματικά να παλέψει για το καλό σας! Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβου… Εεε, λάθος! Ένας απλός πολίτης!».

Δείτε την ανάρτησή του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

V for Vasilis….!!! Σε λίγες μέρες ψηφίζουμε!!!! Κάντε την επανάστασή σας κι ενημερωθείτε για το ποιος είναι αυτός που θα ψηφίσετε!!!! Η ψήφος είναι κάθε 4 ή 5 χρόνια ή όποτε …ένα όπλο στα χέρια σας… μην το στρέφετε εναντίον σας ψηφίζοντας κάποιον που σας είπανε απλώς ή που δεν γνωρίζετε ότι θα μπορούσε πραγματικά να παλέψει για το καλό σας!!! Βασιλης Χαραλαμποπουλος Υποψήφιος Δημοτικός σύμβου……. Εεε λάθος!!! Ένας απλός πολίτης!!!#βασιληςχαραλαμποπουλος #ερωτευμενοςσαιξπηρ #θεσσαλονικη #καληψηφο#ζητωομαυρογιαλουρος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Charalampopoulos (@charalampopoulos_vasilis) στις