Βασιλική Μιλλούση: “Ο Λευτέρης δεν είναι μόνο ο άντρας της ζωής μου αλλά και ο καλύτερός μου φίλος”
Ελλάδα

Βασιλική Μιλλούση: “Ο Λευτέρης δεν είναι μόνο ο άντρας της ζωής μου αλλά και ο καλύτερός μου φίλος”

Βασιλική Μιλλούση: “Ο Λευτέρης δεν είναι μόνο ο άντρας της ζωής μου αλλά και ο καλύτερός μου φίλος”

Η Βασιλική Μιλλούση διανύει την 36η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον “βασιλιά των κρίκων”, Λευτέρη Πετρούνια, μίλησε στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο People που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το “Έθνος”.

Το μωρό αναμένεται στα τέλη Νοέμβρη. Τον ίδιο μήνα θα γίνει και ο πρώτος σημαντικός αγώνας του Λευτέρη Πετρούνια στο Κότμπους. «Υπάρχει η πιθανότητα να λείπει όταν γεννήσω, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε. Μακάρι να είναι εδώ», λέει η Βασιλική.

Μετά τους Ολυμπιακούς ο γάμος τους

Όπως αποκάλυψε η αθλήτρια, “ύστερα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2020 σκοπεύουμε να κάνουμε αμέσως μετά θρησκευτικό γάμο και βάφτιση, ώστε να μοιραστούμε τη χαρά μας με συγγενείς, φίλους αλλά και τον κόσμο που μας στηρίζει και μας αγαπά”.

“Πέρασα αρκετά ζόρια στην εγκυμοσύνη”

«Όλοι μού λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη περίοδος μιας γυναίκας. Θα συμφωνήσω μέχρι ενός σημείου. Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει μέσα μου, διότι δημιουργείται μια νέα ζωή. Ειδικά από ένα σημείο και μετά, νιώθεις τις κινήσεις του μωρού και είναι κάτι συναρπαστικό. Επιπλέον, όλοι όσοι βρίσκονται γύρω σου σε προσέχουν πολύ. Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν γνωρίζεις στον δρόμο. Κατά τα άλλα, δεν θα σου έλεγα πως είναι μια ιδιαίτερα εύκολη περίοδος για μια γυναίκα. Στη δική μου περίπτωση, πέρασα αρκετά ζόρια, από την άποψη πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες είχα πολλές ναυτίες, εμετούς και ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Οπότε, ίσως και να μην την απόλαυσα τόσο όσο θα ήθελα» εξομολογείται στο People.

https://www.instagram.com/p/B2b3lM-Iq5P/?utm_source=ig_web_copy_link

“Το μωράκι μας ήρθε με τη σειρά που έπρεπε”

«Είναι υπέροχο αυτό που ζω με τον Λευτέρη. Η αλήθεια είναι πως στο μεγαλύτερο διάστημα της εγκυμοσύνης μου είχε προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οπότε, ήταν λογικό να μην το ζήσει όσο θα ήθελε και περιμέναμε πώς και πώς να επιστρέψει ώστε να ζήσουμε μαζί τον τελευταίο μήνα της κύησης. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ τρυφερός και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης δένει το ζευγάρι πάρα πολύ. Και εμείς είμαστε σε αυτή τη φάση».

«Ο Λευτέρης είναι πιο έτοιμος από μένα να γίνει γονέας. Με έχει εντυπωσιάσει. Άλλωστε κι εκείνος προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια και έχουν μια εξαιρετική σχέση. Θεωρώ πως αυτό το δέσιμο της οικογένειας περνάει και στα παιδιά. Οπότε, αυτό και για τους δυο μας λειτούργησε θετικά όταν αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας”, λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Σε εμάς –και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό– το παιδί ήρθε όταν ήμασταν έτοιμοι και οι δύο. Το μωράκι μας ήρθε με τη σειρά που έπρεπε. Σταμάτησα τη γυμναστική, στη συνέχεια είπαμε με τον Λευτέρη πως θέλουμε να δημιουργήσουμε οικογένεια και πολύ χαλαρά ξεκίνησε όλο αυτό χωρίς καθόλου άγχος και στρες. Πλέον, είμαι πεπεισμένη πως όταν ένα ζευγάρι αγχωθεί για να αποκτήσει παιδί, θα δυσκολευτεί. Σε εμάς δεν υπήρχε καθόλου ο παράγοντας “άγχος”. Γι’ αυτό και η εγκυμοσύνη συνέβη σχετικά γρήγορα», λέει με ειλικρίνεια.

 

“Ο Λευτέρης ήταν πάντα ο καλύτερός μου φίλος”

“Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Λευτέρη, ήμασταν φίλοι. Τον γνωρίζω πάνω από δέκα χρόνια, παρέα κάναμε τα τελευταία χρόνια και ξεκινήσαμε να είμαστε μαζί ύστερα από κάποιες συγκυρίες. Υπήρξε μια περίοδος που βίωνα μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική μου ζωή και έτυχε σε αυτό το διάστημα να πηγαίνουμε μαζί σε κάποια αθλητικά gala και grand prix που ήμασταν μόνο οι δυο μας. Κι έτσι ήρθαμε πιο κοντά και γίναμε ζευγάρι», αποκαλύπτει η Βασιλική.

«Στην αρχή είχα έναν μικρό προβληματισμό και αυτό οφείλεται στη φιλική σχέση που είχαμε πριν. Όσο, όμως, τον γνώριζα καλύτερα, έβλεπα τον δυναμισμό που είχε σε όλο του το μεγαλείο. Όπως είναι leader στον αθλητισμό, έτσι είναι και στις σχέσεις με τους δικούς του ανθρώπους. Μπαίνει πάντα μπροστά για να τους προστατεύσει και να τους βοηθήσει. Νιώθεις ασφάλεια άμα τον έχεις κοντά σου. Όταν ξεκίνησε η σχέση μας, ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του, οπότε ο οποιοσδήποτε προβληματισμός εξαφανίστηκε εντελώς. Ύστερα από έξι χρόνια που είμαστε μαζί, εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη. Και αυτός ο έρωτας που νιώθω έχει γίνει ακόμα πιο βαθύς και ουσιαστικός», αναφέρει στο περιοδικό.

https://www.instagram.com/p/Byxew3Soxo_/?utm_source=ig_web_copy_link

Όμως πέρασαν και μια κρίση στα έξι χρόνια της σχέσης τους.

“Είχαμε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση μας λίγους μήνες πριν λάβω μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads στον ΑΝΤ1. Νομίζω πως αυτό το διάστημα ήταν που μας ένωσε πιο πολύ, διότι συνειδητοποιήσαμε και οι δυο πως δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλο… Όσο ήμουν στο Nomads μου έλειπαν πολύ τόσο ο Λευτέρης όσο και οι γονείς μου και η αδελφή μου. Ο Λευτέρης δεν είναι μόνο ο άνθρωπός μου, η σχέση μου, ο άντρας της ζωής μου. Ήταν πάντα ο καλύτερός μου φίλος και μου έλειπε η συζήτηση μαζί του και οι συμβουλές του στους προβληματισμούς μου”.

https://www.instagram.com/p/B39VQCEjUfk/?utm_source=ig_web_copy_link

Ταύρος με… Τοξότη!

Πώς είναι όμως ένας παγκόσμιος πρωταθλητής στην καθημερινότητά του;

«Ο Λευτέρης είναι Τοξότης, εγώ Ταύρος, οπότε είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός. Τα συναισθήματά μας είναι πάντα στο μάξιμουμ. Σαφώς και θα τσακωθούμε στην καθημερινότητα, όπως και τα περισσότερα ζευγάρια. Είμαστε και οι δυο έντονοι χαρακτήρες. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι τσακωμοί μας δεν έχουν διάρκεια. Λειτουργούμε με διαφορετικούς μηχανισμούς, αλλά λύνουμε πάντα γρήγορα τις οποιεσδήποτε διαφορές μπορεί να προκύψουν και προχωράμε μπροστά. Ο Λευτέρης είναι ιδιαίτερος άνθρωπος και απαιτητικός στον στόχο που έχει. Συνεπώς, έχει κατά κάποιο τρόπο την απαίτηση οι κοντινοί του άνθρωποι, όπως η οικογένεια και οι φίλοι του, να τον βοηθούν με τον τρόπο τους να πετύχει αυτό τον στόχο. Ως αθλητής έχει αυτό που λέμε “τετράγωνη λογική” για το πώς πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα. Έξω, όμως, από τον χώρο του αθλητισμού είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος που φροντίζει τους πάντες».