Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Έφτασε η ώρα της αγωγής διαζυγίου
Ελλάδα

Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Έφτασε η ώρα της αγωγής διαζυγίου

Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Έφτασε η ώρα της αγωγής διαζυγίου

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης βρέθηκαν για ακόμα μία φορά αντιμέτωποι ενώπιον των δικαστικών Αρχών, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα σίριαλ που κρατάει περισσότερο από ενάμιση χρόνο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006, ενώ το 2009 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2013, η ηθοποιός και πρώην μοντέλο έμεινε ξανά έγκυος και έφερε στον κόσμο τα τρίδυμα παιδιά της.

Η πρώτη µάχη του ζευγαριού δόθηκε τον Μάρτιο του 2017, όταν αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τα 10 χρόνια κοινής πορείας, µε τον Παύλο Βαρδινογιάννη να ζητά τότε τη µετοίκηση των παιδιών τους µαζί του στην Αµερική.

Οι δυσκολίες στη ζωή του ζευγαριού άρχισαν να δηµιουργούνται κατά τη διάρκεια παραμονής τους  στην Αµερική, στην οποία µπήκε ένα τέλος το καλοκαίρι του 2016, όταν και επέστρεψαν στην Αθήνα.

Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση, δίνοντας σε εκείνη την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών και ορίζοντας διατροφή ύψους 34,500 ευρώ τον µήνα – 8,000 ευρώ για τη µεγάλη κόρη, 7,500 ευρώ για καθένα από τα τρίδυμα και 4,000 ευρώ για την Τζίνα Αλιµόνου.

Όμως, το ζευγάρι οδηγήθηκε ξανά τον Απρίλιο του 2018 στα δικαστηρίου.

Στο τελευταίο δικαστήριο κατέθεσε φίλος του Παύλου και μια θεία της Τζίνα.

Η θεία της Τζίνας σχολίασε στην κατάθεσή της πως τα προβλήματα ξεκίνησαν με την μετακόμιση του ζευγαριού στην Αμερική, ενώ ο φίλος του Παύλου ισχυρίστηκε πως “η Τζίνα δεν αγάπησε πότε τον Παύλο”.

Παράλληλα, άφησε αιχμές και για αλόγιστες σπατάλες από την πλευρά του μοντέλου, κάτι που αντέκρουσε η θεία υπογραμμίζοντας πως “τα έξοδα αυτά έγιναν ώστε να ενταχθεί η Τζίνα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη”.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: