Τζίνα Αλιμόνου: Η ζωή μετά το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη
Ελλάδα

Τζίνα Αλιμόνου: Η ζωή μετά το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Τζίνα Αλιμόνου: Η ζωή μετά το διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Η Τζίνα Αλιμόνου ετοιμάζει καινούρια πράγματα και σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμη να τα παρουσιάσει.

Ύστερα από μία δύσκολη περίοδο σχετικά με το διαζύγιό της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη, η Τζίνα έχει βρει τις ισορροπίες της και έχει διαγράψει το παρελθόν.

«Εκτός του ότι κάθε χρόνο κερδίζω περισσότερη σοφία και γνώση, αυτό είναι το καλοκαίρι όπου είμαι πιο ήρεμη, έχω βρει τις καινούργιες μου ισορροπίες και δόξα τω θεώ είμαι καλά κι εγώ και τα παιδιά μου. Πλέον έχω χαράξει μια νέα πορεία και προσπαθώ να κάνω πράγματα που ήθελα εδώ και πολύ καιρό, οπότε νομίζω ότι είμαι και πολύ πιο χαρούμενη. Έχω μπει στη διαδικασία μιας μεγάλης προετοιμασίας εδώ και μήνες για το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα στο YouTube και το Instagram και τον όποιο χρόνο περισσεύει από τις ανάγκες των παιδιών τον αφιερώνω στο στήσιμο της δουλειάς που θα παρουσιάσω σε δύο εβδομάδες», δήλωσε στο περιοδικό Gala και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της:

«Τόσο εγώ όσο και ο πρώην σύζυγός μου είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά το θέμα ήταν ότι ο χωρισμός μας πήρε μεγάλες διαστάσεις και δόθηκαν στη δημοσιότητα ανυπόστατες πληροφορίες, ειδικά σε ότι αφορούσε εμένα. Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα. Με βρήκε και λίγο απροετοίμαστη, αλλά επειδή κατάγομαι από τη Σπάρτη δεν το έβαλα κάτω και το πάλεψα με τα κατάλληλα μέσα. Πλέον το αφήνω πίσω μου όλο αυτό, παρότι ακούστηκαν τέρατα. Αφού αντέδρασα όπως μπορούσα στις συγκεκριμένες κατηγορίες, η μόνη απόδειξη πια ότι προχωράω στη ζωή μου είναι το να κάνω καινούργια πράγματα».