Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση»
Ελλάδα

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση»

Η Τόνια Σωτηροπούου είναι το πρώτο κορίτσι του περιοδικού Forma για το 2019 και στη συνέντευξή της στάθηκε, μεταξύ άλλων, στη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής της ισορροπίας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, κάτι που όμως δεν είναι αυτοσκοπός στη ζωή της.

Οι πλαστικές επεμβάσεις

Σε ερώτηση για το αν θα προχωρούσε σε μια αλλαγή στο σώμα ή το πρόσωπό της μέσω πλαστικής, η Τόνια Σωτηροπούλου δηλώνει ευγνώμων για τη σημερινή της εικόνα.

«Αγαπώ τον χρόνο όπως και τη δική μου εξέλιξη ως άνθρωπο. Θεωρώ πως η ομορφιά είναι συμμετρία και είναι σημαντικό να συμφιλιωνόμαστε με την αλλαγή των εποχών. Δεν είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων αλλά ούτε και κατά, με την έννοια ότι αν κάτι σ’ ενοχλεί πολύ είναι σημαντικό να το βελτιώσεις, χωρίς όμως υπερβολές. Στο μέλλον, αν αισθανθώ πως θέλω ν’ αλλάξω κάτι, θα το κάνω. Προς το παρόν, όμως, αισθάνομαι όμορφα και ευγνώμων γι’ αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μου» είπε συγκεκριμένα.

Η ψυχανάλυση στη ζωή της

Το πιο σημαντικό όμως για να νιώθεις ωραία με την εξωτερική σου εμφάνιση, είναι αισθάνεσαι όμορφα μέσα σου. Η ηθοποιός είναι υπέρμαχος αυτής της άποψης και σημείωσε πως έχει κάνει χρόνια ψυχανάλυση στο παρελθόν.

«Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση NLP και life coaching και κάνω ακόμα, γιατί η δουλειά με τον εαυτό μας δεν είναι όπως ένα πτυχίο, δεν έχει ποτέ τέλος! Πιστεύω πως είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει σε μένα και είμαι πολύ περήφανη για την εξέλιξή μου. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου και συνειδητά να παίρνεις την απόφαση ν’ αλλάξεις προς το καλύτερο. Μάλιστα, ένα από τα πράγματα που κάνω καθημερινά είναι ο διαλογισμός και προγραμματίζω σε ένα χαρτί την ημέρα μου. Αυτό με βοηθάει πολύ να διαχειρίζομαι το άγχος και τις υποχρεώσεις μου».

Ο έρωτας και η οικογένεια

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της; Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ξεκάθαρη, τονίζοντας πως ο «φτερωτός Θεός» είναι λόγος ύπαρξης για την ίδια.

«Ο έρωτας είναι κίνητρο και ζωή, το ίδιο και η συντροφικότητα, και είναι ο λόγος της ύπαρξης για εμένα» είπε συγκεκριμένα, ενώ για το αν θέλει αν κάνει οικογένεια υποστήριξε: «Το θέμα «οικογένεια» είναι κάτι που αν προκύψει θα χαρώ, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου αυτή τη στιγμή».

Η επικοινωνία και η αμφίδρομη προσπάθεια του καθενός να διεκδικεί τον σύντροφό του είναι τα απαραίτητα στοιχεία για να αντέξει μια σχέση στον χρόνο, πρόσθεσε.