Το στυλ της Μαρέβας Μητσοτάκη και οι αδελφές του Κυριάκου
Ελλάδα

Το στυλ της Μαρέβας Μητσοτάκη και οι αδελφές του Κυριάκου

Το στυλ της Μαρέβας Μητσοτάκη και οι αδελφές του Κυριάκου

Τελετή ορκωμοσίας του νέου πρωθυπουργού σήμερα και τα φώτα έπεσαν και στη νέα “Πρώτη Κυρία” της χώρας.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι πλέον εκείνη που θα συνοδεύει τον πρωθυπουργό στα επίσημα ταξίδια του αλλά και θα συνεπικουρεί στις υποχρεώσεις που αφορούν τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Η κυρία Μητσοτάκη δεν είναι μια τυχαία γυναίκα.

Επιχειρηματίας και εξαιρετικά δραστήρια, διοικεί το fashion brand Zeus & Dione (που μεταξύ άλλων έραψε και το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού).

Το στυλ της λοιπόν βρίσκεται συχνά υπό το βλέμμα κριτικής καθώς θεωρείται μία γυναίκα που αν μη τι άλλο γνωρίζει από μόδα.

Για τη σημερινή ορκωμοσία του συζύγου της επέλεξε λευκό, φαρδύ κοστούμι με χακί μπλούζα και είχε τα μαλλιά της λυτά και επιμελώς “ατημέλητα”.

Ενδιαφέρον είχε το “παιχνίδισμα” με το κέντημα στο μανίκι της. Από κοσμήματα επέλεξε μόνο χρυσά βραχιόλια στα χέρια και ένα μεγάλο δαχτυλίδι.

Και τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν αυστηρά ντυμένα με εξαίρεση τη μικρή του κόρη, που επέλεξε ρούχα με μονόχρωμα κεντήματα.

Το στυλ της Μαρέβας Μητσοτάκη δεν είναι εξεζητημένο ούτε στις επίσημες, βραδινές εμφανίσεις της, όπως αντίστοιχα και της Μπέτυς Μπαζιάνα.

Μένει βέβαια να δούμε ως κυρία πρωθυπουργού πλέον πώς θα εμφανιστεί στις δεξιώσεις και τα επίσημα γεύματα.

Το αυστηρό κοστούμι της Μαρέβας κατά την είσοδό της στο Προεδρικό

Στην ορκωμοσία όμως τα βλέμματα τράβηξαν οι τρεις αδελφές του Κυριάκου Μητσοτάκη, (από δεξιά) η Ντόρα Μπακογιάννη, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και η Κατερίνα Μητσοτάκη.

Φωτογραφίες: Ευρωκίνηση