Θανάσης Λάλας: Συνελήφθη ο δημοσιογράφος
Ελλάδα

Θανάσης Λάλας: Συνελήφθη ο δημοσιογράφος

Θανάσης Λάλας: Συνελήφθη ο δημοσιογράφος

Στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου φέρεται να κρατείται ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης σε δικαστικό επιμελητή.

Σύμφωνα ρεπορτάζ του Znews, ο Θανάσης Λάλας βρισκόταν σε εκδήλωση με την εικαστικό Λιάνα Βουράκη, σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια, όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική πρόσκληση.

Εκεί τον εντόπισε ο δικαστικός επιμελητής, που φαίνεται ότι γνώριζε πού ακριβώς βρισκόταν ο κύριος Λάλας και του κοινοποίησε την απόφαση με την οποία είχε επιδικαστεί αποζημίωση σε δημοσιογράφο που είχε κάνει αγωγή σε βάρος του.

Η μηνύτρια είχε στα χέρια της απόφαση που επέτρεπε στις δικαστικές Αρχές να αναζητήσουν τον κύριο Λάλα και εκτός ωραρίου που κοινοποιούνται οι δικαστικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ των ειδησεογραφικών sites, ο δικαστικός επιμελητής είχε εκ του νόμου το δικαίωμα να κατασχέσει τυχόν χρήματα που ο κύριος Λάλας είχε πάνω του, προβαίνοντας και σε σωματική έρευνα.

Αυτό φέρεται να εκνεύρισε τον δημοσιογράφο, που επιτέθηκε στον επιμελητή, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Όπως είναι λογικό, ο δημοσιογράφος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο κοντινό Αστυνομικό Τμήμα.