Στέλιος Κρητικός: Τι είπε για τον Μάρκο Σεφερλή και το Survivor;
Ελλάδα

Στέλιος Κρητικός: Τι είπε για τον Μάρκο Σεφερλή και το Survivor;

Στέλιος Κρητικός: Τι είπε για τον Μάρκο Σεφερλή και το Survivor;

Ο Στέλιος Κρητικός έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στις θεατρικές επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή, την πρωινή τους εκπομπή στο Mega, αλλά και από τον περσινό κύκλο του Survivor.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Όλα Λάθος” και μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο τόσο για τον Μάρκο Σεφερλή, όσο και για το reality επιβίωσης.

“Δεν ήθελα να το ζήσω, γιατί ήμουν κουρασμένος με το θέατρο. Ήταν να πάω στο πρώτο, αλλά δεν γινόταν να πουλήσω την παραγωγή στο Περοκέ. Μετά δεν είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά είχα δει από το πρώτο ότι πεινάνε και ταλαιπωρούνται και είχα πει πως δεν θέλω να πάω να το ζήσω. Οι γιοι μου ήθελαν να πάω. Με έστειλαν τα παιδιά” είπε αρχικά για το Survivor.

Για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο ανέφερε: “Το παιχνίδι θέλει να πιεστείς, να ξεσπάσεις και να θυμώσεις. Μόνο ο πραγματικός εαυτός σου σε ακολουθεί στα δύσκολα. Δυο μικρές κοινωνίες ήταν οι ομάδες. Δεν αντέχω να με αδικούν. Εγώ από την πρώτη μέρα που πήγαμε, τους είπα ότι στον βυθό έχει φαγητό. Μεγάλωσα μέσα στη θάλασσα”.

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή

Για το πώς έληξε η συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή αποκάλυψε: “Μετά από εξίμισι χρόνια  δουλειάς ‘χωρίσαμε’ με τον Σεφερλή. Εγώ πήρα την απόφαση. Μπήκα στο καμαρίνι του Μάρκου και του το είπα. Στεναχωρηθήκαμε, δεν τσακωθήκαμε. Αγκαλιαστήκαμε τέλειωσε η περιοδεία κι έφυγα”.

https://streamable.com/da9um