Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα στο Davis Cup
Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα στο Davis Cup

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα στο Davis Cup

Λίγο μετά από την ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά, πως θα απέχει από τα social media, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε την πρώτη του εμφάνιση σήμερα στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ανδρών, ενόψει των αγώνων για το Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, που θα διεξαχθούν στο Tatoi Club, από τις 11 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Στέφανος δήλωσε σχετικά, “ευχαριστώ την Ομοσπονδία και είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά. Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και ειδικά εδώ στην Ελλάδα” και συνέχισε, “θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, που μας έχουν βοηθήσει πολύ, να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, που είναι πολύ δυναμική και σταθερή, και τους συμπαίκτες μου”.

Ο τενίστας που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Davis Cup  τόνισε πως είναι ένα σημαντικό event για τη χώρα μας και συμπλήρωσε πως  “ελπίζω να γίνουν κι άλλα τουρνουά στην Ελλάδα και να μπει σε υψηλό επίπεδο το ελληνικό τένις γενικότερα”.

Για την απόφαση να κλείσει τα social media: “Ήταν απλώς πολύ χαοτική η κατάσταση. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να το βγάλω για λίγο από τη ζωή μου. Μου προκαλούσε στρες και πίεση”.

.

Δείτε φωτογραφίες από το event: