Στέφανος Τσιτσιπάς: “Δεν είμαι ζευγάρι με τη Μαρία Σάκκαρη”
Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Δεν είμαι ζευγάρι με τη Μαρία Σάκκαρη”

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Δεν είμαι ζευγάρι με τη Μαρία Σάκκαρη”

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το τένις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις θαυμάστριές τού, ενώ απάντησε αν είναι ζευγάρι με την τενίστρια Μαρία Σάκκαρη και περιέγραψε την ιδανική γυναίκα.

“Έχω απαντήσει σε θαυμάστριές μου στο Instagram”, είπε στον παρουσιαστή, ενώ σχετικά με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα τόνισε ότι πρέπει να είναι έξυπνη, όμορφη και να κατανοεί τις απαιτήσεις τις δουλειάς του.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν διατηρεί σχέση με την όμορφη τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς του απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Θα μπορούσα να είμαι ζευγάρι με τη Μαρία Σάκκαρη, αλλά δεν είμαστε”.

Παράλληλα, εξήγησε ότι θα ήθελε να διευρύνει τις γνώσεις του και να σπουδάσει. “Θα ήθελα να σπουδάσω κάτι που να σχετίζεται με την τεχνολογία και την ανάπτυξη”, είπε ο Έλληνας αθλητής.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει οικογένεια και ο νεαρός τενίστας απάντησε ότι είναι ανάμεσα στα σχέδιά του.

“Φυσικά και θέλω να αποκτήσω οικογένεια και παιδιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το πόσο τυχερός νιώθει που έχει για προπονητή τον πατέρα του, δηλώνοντας: “Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο προπονητή από τον πατέρα μου”.