Σταμάτης Φασουλής για τον ρόλο του “Ωνάση”: “Πολλές φορές το μετάνιωσα”
Ελλάδα

Σταμάτης Φασουλής για τον ρόλο του “Ωνάση”: “Πολλές φορές το μετάνιωσα”

Σταμάτης Φασουλής για τον ρόλο του “Ωνάση”: “Πολλές φορές το μετάνιωσα”

Ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη, όπως σας είχαμε προαναγγείλει, ήταν ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης παράστασης “Ωνάσης – Τα θέλω όλα” κάθισε στο σαλόνι της παρουσιάστριας για να μιλήσει για τον πολύ απαιτητικό ρόλο του.

Όπως αποκάλυψε η ιδέα ήταν του Γιάννη Κεντ, του παραγωγού και ο ίδιος συμβουλεύτηκε δύο φίλους του ειδικούς στο PR για να προχωρήσει.

“Ήξερα τι μπορώ να κάνω αλλά ήξερα από την άλλη μεριά ότι αυτό που θα κάνω έχει μεγάλη απόσταση, έχει πολλά εμπόδια και ίσως δείλιαζα γι’ αυτό. Επειδή είναι ένας άνθρωπος εντελώς αντίθετος από μένα αλλά όσο και να το φοβάσαι αυτό σε θέλγει φοβερά δίσταζα”.

Το υλικό, όπως είπε, ήταν τεράστιο και αυτό ήταν πολύ δύσκολο, όπως και το να παρουσιάσει στο κοινό πράγματα που δεν ξέρει για τον Ωνάση.

“Πολλές φορές το μετάνιωσα” είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Ο Σταμάτης Φασουλής διηγήθηκε και πάλι την πρώτη φορά στη ζωή του που είδε τον Ωνάση από κοντά στον Πειραιά μαζί με την Κάλας και τον Τσόρτσιλ.

“Σχεδόν σεξομανής και από την άλλη ερωτύλος. Συνέδεε τα εντελώς αντίθετα πράγματα” ήταν η περιγραφή του Ωνάση που τον έκανε ακαταμάχητο.

Τι είπαν οι πρωταγωνίστριες του έργου;

Στην εκπομπή μίλησαν τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη (Κάλας) όσο και η Δήμητρα Ματσούκα (Τζάκι Κένεντι) και η Ευγενία Δημητροπούλου (Τίνα Λιβανού).

Η κάθε μία από αυτές ενσαρκώνει μία από τις γυναίκες του Ωνάση και διηγήθηκαν στην κάμερα κάποιο από τα περιστατικά της ζωής των ηρωίδων.