Σταμάτης Φασουλής: “Έχω άγχος για την παράσταση του Ωνάση”
Ελλάδα

Σταμάτης Φασουλής: “Έχω άγχος για την παράσταση του Ωνάση”

Σταμάτης Φασουλής: “Έχω άγχος για την παράσταση του Ωνάση”

Στην εκπομπή “Ελένη” μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής για την επερχόμενη μεγάλη παράσταση που ετοιμάζει για τη ζωή του μυθικού Αριστοτέλη Ωνάση στο θέατρο Παλλάς.

Ο σκηνοθέτης, που θα παίζει και ο ίδιος στην παράσταση ενσαρκώνοντας τον Έλληνα Κροίσο στην πιο ώριμή του φάση, αποκάλυψε ότι στην αρχή ένιωθε αγωνία που έγινε άγχος για το θεατρικό τόλμημά του.

“Δεν θέλω να κάνουμε μία αγιογραφία αλλά ούτε έναν λίβελο για τον Ωνάση”, τόνισε  και επεσήμανε ότι “Θέλω να αναδειχτεί ο άνθρωπος και το φαινόμενο “Ωνάσης” που αισθανόταν πολύ άνετα να ζει στο Παρίσι και συγχρόνως να διασκεδάζει στον Ζαμπέτα”.

Πώς περπατάει ένας μύθος; Πώς μιλάει; Σας το λέω και τρομάζω” ομολόγησε ο Σταμάτης Φασουλής για τον ρόλο του ενώ αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός πρόλαβε να δει από κοντά τον Ωνάση.

Εξήγησε πώς επέλεξε τις πρωταγωνίστριες της παράστασης λέγοντας χαρακτηριστικά για την Κατερίνα Παπουτσάκη που θα ενσαρκώσει την Κάλλας ότι “έχει το παρουσιαστικό  και τραγουδάει και καλά”.

Δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει καταλήξει στους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τον Ωνάση πιο νέο και ότι βλέπει πολλούς υποψήφιους.

“Το κοινό θα αποφασίσει ποια ήταν η μεγαλύτερη αγάπη του Ωνάση” μιλώντας για το πώς θα προβάλει την ερωτική ζωή του θρυλικού Έλληνα αν και ο ίδιος πιστεύει ότι αυτή ήταν η Κάλλας.