Σοφία Μουτίδου: Ο πραγματικός λόγος που παραιτήθηκε
Ελλάδα

Σοφία Μουτίδου: Ο πραγματικός λόγος που παραιτήθηκε

Σοφία Μουτίδου: Ο πραγματικός λόγος που παραιτήθηκε

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό» βρέθηκε η Σοφία Μουτίδου, η οποία αποφάσισε να μιλήσει για τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

«Δεν σταμάτησα έτσι απότομα όπως φάνηκε. Είχα δηλώσει παραίτηση από τον Ιανουάριο. Είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έτσι ζήτησα παραίτηση και βρέθηκε ο αντικαταστάτης ένα μήνα και κάτι μετά», ξεκαθάρισε η ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά.

Η παραίτηση από τον Ιανουάριο

«Δεν έφυγα γιατί αρρώστησα, ούτε έφυγα γιατί έκανα δική μου παράσταση. Ήταν γνωστό ότι θα έκανα παράσταση δικιά μου. Τους είπα θα φύγω αλλά αφού βρείτε αντικαταστάτη. Δεν έφυγα έτσι, είχα κάνει γραπτό αίτημα παραίτησης», συμπλήρωσε.

Η παραγωγή πίσω από την παραίτηση

Η παρουσιάστρια ρώτησε για το αν το θέμα που προέκυψε ήταν τόσο σοβαρό που την ανάγκασε να παραιτηθεί και η Σοφία Μουτίδου απάντησε:

«Με ρωτάνε αν κουράστηκα. Αν φεύγαμε κάθε φορά που κουραζόμασταν νομίζω ότι όλοι θα είχαμε αφήσει τις δουλειές μας. Ο λόγος είναι ότι με πρόσβαλε κάτι πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Είχα άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους, δεν υπήρχε θέμα μαζί τους».

«Ήταν ένα πρόβλημα που είχα εγώ με την παραγωγή και δεν μπορούσα να το λύσω. Ήταν μια πολύ μεγάλη στεναχώρια που μου προκλήθηκε από κάτι. Έθιξαν την αξιοπρέπεια μου», επανέλαβε.

Η απάντηση στον Παντελή Καναράκη

Ο αντικαταστάτης της Σοφίας Μουτίδου στην παράσταση, είχε κάνει λόγο για φόρτο εργασίας της συναδέλφου του.

«Είναι γελοία η φράση αυτή. Κάθε ηθοποιός κάνει 4 πράγματα ταυτόχρονα», είπε μεταξύ άλλων, εξηγώντας στη Φαίη Σκορδά πως λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια οι ηθοποιοί.