Σοφία Μαριόλα: Στη Βενετία για τα γενέθλια του Στράτου Τζώρτζογλου
Ελλάδα

Σοφία Μαριόλα: Στη Βενετία για τα γενέθλια του Στράτου Τζώρτζογλου

Σοφία Μαριόλα: Στη Βενετία για τα γενέθλια του Στράτου Τζώρτζογλου

Στις αρχές Ιουνίου η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Κρήτη, με τον ηθοποιό να “φωνάζει” την ευτυχία του όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Ο Στράτος μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι είναι έτοιμος να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, καθώς με την αγαπημένη του έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδάκι, καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ιταλία για διακοπές και συγκεκριμένα στη Βενετία, ενώ σήμερα, ο ηθοποιός έχει τα γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου! Τον έρωτα μου, την καψούρα μου, το φιλαράκι μου, τον άντρα της ζωής μου! Πάντα γερός δυνατός και κάθε μέρα πιο ευτυχισμένος, θα κάνω τα πάντα γι αυτό! Σ’ αγαπώ κάθε μέρα περισσότερο σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Μαριόλα, ανεβάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0wlPeiAHOs/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι δυο τους επισκέφθηκαν προ ημερών και το Κολοσσαίο, εκεί όπου η Σοφία Μαριόλα αποφάσισε να κάνει το Loquita Challenge, «ρίχνοντας» το Instagram με τον χορό της.

https://www.instagram.com/p/B0tU69HlgiW/?utm_source=ig_web_copy_link