Σοφία Καρβέλα: Εξομολογείται πως έχει κάνει δυο αμβλώσεις
Ελλάδα

Σοφία Καρβέλα: Εξομολογείται πως έχει κάνει δυο αμβλώσεις

Σοφία Καρβέλα: Εξομολογείται πως έχει κάνει δυο αμβλώσεις

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με αφορμή την απαγόρευση των εκτρώσεων στην Georgia και την Alabama.

Η Σοφία Καρβέλα που ζει στην Αμερική ανέβασε μια φωτογραφία προχωρώντας σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση καρδιάς για να υποστηρίξει το κίνημα #keepabortionlegal.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα αποκάλυψε πως έχει κάνει δυο φορές έκτρωση στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/BxkJvg-hPVR/?utm_source=ig_web_copy_link

“Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα, ξύπνησα βλέποντας το post μιας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το κάνω κι εγώ. Έκανα δύο αμβλώσεις. Περίπου στα 20 μου κι έχοντας πρόβλημα αλκοολισμού έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο.

Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου από εκδίκηση.

Αν εξαναγκαζόμουν να προχωρήσω με αυτές τις εγκυμοσύνες εκείνη την περίοδο της ζωής μου θα ήταν ό,τι πιο σκληρό και σαδιστικό θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε εμένα και σε εκείνα τα μωρά.

Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Τελικά απέκτησα δυο καταπληκτικούς γιους τη στιγμή που ήμουν έτοιμη να δώσω ατελείωτη αγάπη αλλά ήμουν και έτοιμη να τη δεχτώ.

Εμπιστευθείτε ΕΜΑΣ, τις γυναίκες για να μάθετε τι είναι απολύτως σωστό για εμάς και το σώμα μας”.