Snik: Η πρώτη του συνέντευξη για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ελλάδα

Snik: Η πρώτη του συνέντευξη για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik: Η πρώτη του συνέντευξη για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Snik έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Lifo και μίλησε για πρώτη φορά μετά από τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού του αλλά και της προσωπικής τους ζωής.

“Έχω μάθει αγγλικά από πολύ νωρίς. Μπορεί να μην έχω τελειώσει το λύκειο, αλλά είμαι διαβασμένος”, αποκάλυψε ο ράπερ.

“Έχω βγάλει το σχολείο του δρόμου”, πρόσθεσε.

“Ήμουν Snik προτού κάνω ραπ. Ήμουν πολύ γνωστός στην Αθήνα από το γκράφιτι και ήμουν πάντα δραστήριος. Από τα 14 μου άρχισε να κάνω γκράφιτι με μαρκαδόρους”, είπε ακόμα.

Το Λονδίνο και η μόδα

“Στο Λονδίνο πήγα, επειδή ένας ένας φίλος μου μού είπε ότι υπήρχε μία δουλειά και θα βγάζαμε καλά λεφτά. Νόμιμη, γιατί έχουμε κάνει και παράνομες δουλειές”, τόνισε.

“Στην Αγγλία ήταν πολύ αποστειρωμένη η ζωή. Πολύ ρομποτική η φάση και δεν το γούσταρα αυτό γιατί είμαι γνήσιος Αθηναίος. Μόλις ήρθα από το Λονδίνο έβγαλα βίντεο κλιπ με Ferarri, επώνυμα ρούχα, αλυσίδες”, δήλωσε.

“Ήμουν ο πρώτος fresh goodlooking guy που ‘έσκασε’ και έδωσε όλο το πακέτο στην Ελλάδα, δείχνοντας πώς είναι η trap στο εξωτερικό”, εξομολογήθηκε ακόμα.

“Γενικά, ασχολούμαι με τη μόδα, με τα ρούχα, με το image μου από πολύ παλιά. Αυτό τώρα το έχω τερματίσει”, είπε.

https://www.instagram.com/p/B4u9draHBBX/

Η προσωπική ευτυχία

“Την ευτυχία τη βρίσκω στην ηρεμία”, δήλωσε.

“Μετά από μία κουραστική ημέρα ευτυχία είναι κάτσεις στο σπίτι σου ήρεμος με τους δικού σου ανθρώπους, μακριά από όλο αυτό που ζεις στη δουλειά και είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό”, αποκάλυψε για το τι του αρέσει να κάνει με τη σύντροφό του Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Όπoιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή, να πεις δυο-τρία πράγματα. Αυτό για μένα είναι έρωτας και αγάπη”, συμπλήρωσε.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά”, δήλωσε στο τέλος.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day: