Σίσσυ Χρηστίδου: To video της για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη
Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: To video της για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Σίσσυ Χρηστίδου: To video της για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου άφησε να περάσουν λίγες ημέρες από την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, για να μιλήσει δημόσια για αυτό.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube σχετικά με το γεγονός, καθώς όπως είπε, δεν θέλει να μιλήσει στην εκπομπή της.

«Θέλησα να σας πω μερικά πράγματα από εδώ και όχι από την εκπομπή, καθώς θεωρώ ότι δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής».

«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Είναι ένα αρκετά δύσβατο αυτό το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σας πω πολλά, απλά νιώθω την ανάγκη, όλες αυτές τις μέρες, που έχετε δείξει τόση αγάπη για εμάς και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια κάναμε για να κρατήσουμε την οικογένεια δεμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα είμαστε πάντα οικογένεια, δεμένοι ότι και να γίνει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με αυτήν την εικόνα και την ιδέα και δεν μεγάλωσα σε τέτοιο περιβάλλον».

«Όταν δεν βγαίνει αυτό το “για πάντα” το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε την οικογένεια αγαπημένη και ενωμένη», πρόσθεσε.