Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Από τη γνωριμία στη Χαλκιδική στον χωρισμό
Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Από τη γνωριμία στη Χαλκιδική στον χωρισμό

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Από τη γνωριμία στη Χαλκιδική στον χωρισμό

Κεραυνός εν αιθρία ήταν η ανακοίνωση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη ύστερα από 9 χρόνια έγγαμου βίου και 13 χρόνια σχέσης, κατά την οποία απέκτησαν δύο παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Bl-FYrFjhD5/?utm_source=ig_web_copy_link

Η γνωριμία

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ουκ ολίγες φορές, έχει αναφερθεί στη γνωριμία με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά, το 2005, στη Χαλκιδική. «Καθόταν η Σίσσυ απέναντι, την είδα, μου κόπηκε η αναπνοή και κόλλησα» παραδέχθηκε ο frontman των Onirama. Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Με το που τον είδα, ήταν λες και είχε ρίξει ένα αγκίστρι και με τράβηξε».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2009, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πευκοχωρίου, στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής σε στενό οικογενειακό κύκλο.

https://www.instagram.com/p/rw-BfUIINZ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BHZjGIFBzpE/?utm_source=ig_web_copy_link

Σίσσυ Χρηστίδου: «13 χρόνια τώρα δεν έχω βαρεθεί ούτε μία μέρα» 

Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει: «Με την ίδια ένταση που είμαστε αγαπημένοι, με την ίδια ένταση θα τσακωθούμε, και θα δημιουργήσουμε αποστάσεις, και θα τα ξαναβρούμε. 13 χρόνια τώρα δεν έχω βαρεθεί ούτε μία ημέρα».

https://www.instagram.com/p/BnqY094iKQh/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ίδια πρόσθεσε: «Έχουν υπάρξει περίοδοι που το έχουμε χάσει, προσπαθούμε να το βρούμε. Σε εκείνες τις περιόδους, το αγκαλιάζουμε και δεν το πολεμάμε».

Θοδωρής Μαραντίνης: «Εγώ είμαι πιο ζηλιάρης»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, σε συνέντευξη που είχε δώσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου στον Νίκο Κοκλώνη, είπε: «Εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Όταν κυκλοφορείς με αυτή τη γυναίκα, δεν μπορείς να μην είσαι ζηλιάρης. Όπου και να πάμε, από τα 10 κεφάλια, τα 12 γυρίζουν για να δουν τη Σίσσυ. Σε έναν βαθμό είναι ωραίο γιατί λες: ‘Θαυμάζουν τη γυναίκα μου’, αλλά υπάρχει και ανασφάλεια».

Τι έλεγαν για το ενδεχόμενο διαζυγίου;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, όταν ο Νίκος Κοκλώνης έθεσε σε εκείνον και στη Σίσσυ Χρηστίδου το ενδεχόμενο διαζυγίου, είπε: «Η σχέση μας έχει τρομερή ένταση και προς τη μία και προς την άλλη πλευρά. Είναι φωτιά με φωτιά. Θα βρίσκαμε μια μέση λύση, δεν θα μέναμε έτσι».

Τα δύο παιδιά και η ατυχής εγκυμοσύνη

Στις 13 Αυγούστου 2008 έρχεται στον κόσμο ο πρώτος γιος τους, ο Φίλιππος-Ραφήλ. Πέντε χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα, στις 30 Αυγούστου 2013, γεννήθηκε και ο Μιχαήλ-Άγγελος.

https://www.instagram.com/p/BmaeJWCDrY9/?utm_source=ig_web_copy_link

Το ζευγάρι σημάδεψε η απώλεια ενός παιδιού καθώς η τρίτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς Χρηστίδου διεκόπη λόγω αποβολής. Η ίδια, σε βίντεο που ανάρτησε πρόσφατα στο YouTube, χαρακτήρισε την περίοδο εκείνη ως «μία από τις πιο δύσκολες στη ζωή της».

Η επίθεση του Δημήτρη Παπανώτα στη Σίσσυ και ο “ιππότης” Θοδωρής

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου και η παρουσιάστρια, μιλώντας στο Celebrity Travel, αναφέρθηκε στη στάση του Θοδωρή Μαραντίνη, λέγοντας: «Είναι αυταπόδεικτο ότι έχω πάρει κιλά, δεν κρύφτηκα, it’s ok! Στόχος του Θοδωρή δεν ήταν να υπερασπιστεί εμένα, δεν χρειάζεται. Τον ενόχλησε ότι κάποιος μπορεί να χλευάσει τα κιλά μιας γυναίκας».

Το κανάλι στο YouTube και ο χωρισμός

Οι δυο τους, πριν από λίγο καιρό, δημιούργησαν ένα κανάλι στο YouTube με τίτλο Visit My Greece και σκοπό την ανάδειξη της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού μέσα από την οπτική τους.

Το τελευταίο κοινό βίντεό τους ήταν, πριν από τρεις μήνες, στην Αράχωβα.

https://www.instagram.com/p/BmFhApyj88F/?utm_source=ig_web_copy_link

Πρόσφατα, η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη, χωρίς τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις και στα social media είχαν αρχίσει να αραιώνουν.

https://www.instagram.com/p/BueBY87Ief1/?utm_source=ig_web_copy_link

Σήμερα λοιπόν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

https://www.instagram.com/p/BwWnJpCA9MY/?utm_source=ig_web_copy_link