Shaya: “Θα κάνουμε συναυλίες με τις Hi-5”
Ελλάδα

Shaya: “Θα κάνουμε συναυλίες με τις Hi-5”

Shaya: “Θα κάνουμε συναυλίες με τις Hi-5”

Ποδαρικό έκανε η Shaya στην παρθενική εμφάνιση της Ειρήνης Κολιδά ως κεντρικής παρουσιάστριας στην εκπομπή “Μεσημεριάτικα” στο OPEN.

Ο Ιάσονας και η μητρότητα

Η τραγουδίστρια μίλησε αρχικά για τη νέα της ζωή ως μητέρα. Η Shaya είπε για τον μικρό Ιάσονα: “Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα. Μέχρι να γίνεις μητέρα δεν μπορείς να το νιώσεις. Αλλάζει η ζωή σου γενικά. Προσέχεις τα πάντα. Δεν αγχώνεσαι για πράγματα χωρίς ουσία. Πρέπει το παιδί σου να σε βλέπει καλά και ήρεμη. Ξαναζείς την παιδικότητά σου. Είμαι τυχερή γιατί έχω τα πεθερικά μου γιατί με στηρίζουν. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος. Θα ήθελα να κάνω κι άλλο παιδί”.

Οι Hi-5 θα ενωθούν ξανά

Για την εποχή των Hi-5 είπε: “Μιλάμε με τα κορίτσια και θα θέλαμε να ενωθούμε ξανά. Φέτος δεν προλαβαίνουμε. Θέλουμε να κάνουμε μερικές συναυλίες, από του χρόνου. Είμαι η μόνη που έγινε μαμά. Αναπολώ τις στιγμές μας ως συγκρότημα. Μου λείπει, αλλά είμαι ευγνώμων που πέρασα από εκείνη την εποχή. Δεν τσακωνόμασταν καθόλου. Ήμασταν επαγγελματίες κι ας μην ταιριάζαμε όλες σαν χαρακτήρες. Δουλεύαμε όμως πολύ καλά. Το γεγονός ότι μιλάμε ακόμα και σήμερα αποδεικνύει πως δεν ισχύει ότι τσακωνόμασταν”.

Το δυσάρεστο περιστατικό με τον μάνατζέρ της

Λίγο πριν από μια συναυλία ο μάνατζερ της Shaya της είπε να οδηγήσει αυτή μέχρι το μέρος της συναυλίας γιατί εκείνος δεν αισθανόταν καλά. Μόλις ξεκίνησε η Shaya, ο μάνατζερ της έπαθε έμφραγμα μέσα στο αμάξι.