Ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη: «Βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια»
Ελλάδα

Ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη: «Βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια»

Ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη: «Βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια»

Ο Σάκης Ρουβάς δεν ξέχασε, σήμερα, τα γενέθλια της συζύγου του, Κάτιας Ζυγούλη, και της ευχήθηκε με ένα τρυφερό μήνυμα κάνοντάς της, έτσι, δημόσια εξομολόγηση αγάπης. Επίσης, συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ημέρα που παντρεύτηκαν.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο εκείνου και της Κάτιας Ζυγούλη και έγραψε στη λεζάντα: «Το ‘για πάντα’ είναι πολύς χρόνος, αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά, αγάπη μου!».

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη γνωρίστηκαν, το 2003, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ. Το 2008 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, η Αναστασία. Τρία χρόνια μετά, ο γιος τους, ο Αλέξανδρος. Το 2013, ο ερχομός της Αριάδνης μεγάλωσε και άλλο την οικογένειά τους, η οποία υποδέχθηκε ακόμα ένα μέλος, το 2016, τον Απόλλωνα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, σαν σήμερα, το 2017.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις