Σάκης Ρουβάς: «Έχουν προκύψει θέματα bullying με τα παιδιά μου»
Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς: «Έχουν προκύψει θέματα bullying με τα παιδιά μου»

Σάκης Ρουβάς: «Έχουν προκύψει θέματα bullying με τα παιδιά μου»

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξίας Κουκκούλλη, «Η Δώρα και το δώρο της» και έκανε την δική του τοποθέτηση στις τηλεοπτικές κάμερες, σχετικά με το θέμα του bullying.

«Με αφορά προσωπικά το bullying. Με τέσσερα παιδιά, στην ηλικία που βρίσκονται και έχουν μπροστά τους εφηβεία. Είναι ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ έντονα την κοινωνία μας, με παιδιά να έχουν φτάσει σε ακραία σημεία» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Αναφερόμενος στο bullying, αποκάλυψε στη συνέχεια πως και τα δικά του παιδιά αντιμετωπίζουν κάποια μικρά θέματα, όπως τα χαρακτήρισε, με τον σχολικό εκφοβισμό και στάθηκε στο πώς τα αντιμετωπίζει ο ίδιος. «Προσπαθώ να αφουγκραστώ πάντα τα παιδιά μου. Προσπαθώ να κατανοήσω, να καταλάβω αν συμβαίνει κάτι στα παιδιά μου. Έχουν προκύψει διάφορα μικρά θεματάκια. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι η επικοινωνία με τα παιδιά μας» υποστήριξε.

Τέλος, ο Σάκης σημείωσε ποιο είναι το πιο βασικό πρόβλημα, που αποτελεί πηγή αυτού του φαινόμενου. «Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη αγάπης. Όσο απομακρυνόμαστε από την αγάπη, τόσο απομονωνόμαστε και τόσο το “εγώ” που προσπαθεί να επιβιώσει, επιτίθεται στα άλλα “εγώ”. Η διασημότητα των γονιών δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν σκληρά άσχετα με το ποιοι είναι οι γονείς» ανέφερε συγκεκριμένα.