Ρένος Ρώτας – Κλέλια Ανδριολάτου: Η αλήθεια για τον «χωρισμό» τους
Ελλάδα

Ρένος Ρώτας – Κλέλια Ανδριολάτου: Η αλήθεια για τον «χωρισμό» τους

Ρένος Ρώτας – Κλέλια Ανδριολάτου: Η αλήθεια για τον «χωρισμό» τους

Προχτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News ανέφερε πως ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδριολάτου δεν είναι πλέον ζευγάρι μετά από τρία χρόνια σχέσης, ενώ, όπως αναφέρεται στο ίδιο άρθρο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Το Znews επικοινώνησε με άνθρωπο από το (πολύ) στενό περιβάλλον του ζευγαριού προκείμενου να επιβεβαιώσει (ή να διαψεύσει) την είδηση και η απάντηση ήταν κατηγορηματική. «Οι τίτλοι τέλους δεν έχουν γραφτεί ακόμα. Γκρίζα σύννεφα στη σχέση υπάρχουν, αυτό είναι αλήθεια. Είναι μία δύσκολη περίοδος και για τους δύο αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα οριστικά».

Αυτή, φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες τους θέλουν να χωρίζουν.

«Όπως όλα σχεδόν τα ζευγάρια έτσι και εκείνοι έχουν περάσει και τις κρίσεις τους», παραδέχεται φιλικό τους πρόσωπο. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για δυο ανθρώπους που έχουν αγαπηθεί πολύ. Απλά, μην ξεχνάμε ότι είναι και οι δυο πολύ νέοι ακόμα. Σίγουρα όμως ποτέ δεν θέλησαν να διαφημίσουν αυτή τη σχέση, γι’ αυτό κιόλας προσπαθούσαν να είναι πάντα φειδωλοί στις δηλώσεις τους για την προσωπική τους ζωή. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτή τη φορά η ρήξη γίνει οριστική ή θα καταφέρουν να κολλήσουν ξανά το γυαλί που έχει ραγίσει».