Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το Replay μοιάζει απίστευτα με το Fuego»
Ελλάδα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το Replay μοιάζει απίστευτα με το Fuego»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το Replay μοιάζει απίστευτα με το Fuego»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος», αναφέρθηκε στις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου στη Eurovision, προβλέποντας ότι η Katerine Duska θα τα πάει καλύτερα από την Tamta και πρόσθεσε ότι «το Replay μοιάζει απίστευτα με το Fuego».

Η ενοχική ΕΡΤ

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε για τη στάση της ΕΡΤ απέναντι στη Eurovision: «Θεωρώ ότι, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η ΕΡΤ αντιμετωπίζει τον διαγωνισμό λίγο ενοχικά και ψυχαναγκαστικά. Δείχνει σαν να μην θέλει να πάει, σαν να μην έχει καλή άποψη για τη Eurovision».

Το Better Love, το Replay και… οι άλλοι

Ο στιχουργός του Secret Combination ανέφερε για το Better Love: «Πάρα πολύ καλό για τη Eurovision. Όταν το άκουσα, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι το νέο single της Pink». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τέτοια τραγούδια αναβαθμίζουν τον διαγωνισμό και έφερε ως παράδειγμα το Euphoria της Loreen (Σουηδία 2012).

Όσο για το Replay, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υποστήριξε: «Έχω απογοητευθεί από το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν είναι ότι δεν μου άρεσε. Αν δεν είχε υπάρξει το Fuego, θα μου άρεσε. Το Replay είναι απίστευτο το πόσο πολύ θυμίζει το Fuego».

Αν και θεώρησε παρακινδυνευμένο να κάνει την οποιαδήποτε πρόβλεψη πριν από την αποκάλυψη των σκηνικών εμφανίσεων, τόνισε: «Πιστεύω ότι θα πάνε καλά και οι δύο. Ποντάρω στο ότι η Duska θα πάει καλύτερα από την Τάμτα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα τραγούδια των υπόλοιπων χωρών, ξεχωρίζοντας εκείνα της Ολλανδίας, της Ελβετίας και του Αζερμπαϊτζάν. Όπως είπε, μάλιστα, παρότι το Arcade είναι στην κορυφή των στοιχημάτων, δεν πιστεύει ότι θα νικήσει στον διαγωνισμό.