Πέμη Ζούνη: Επιμένει στους ισχυρισμούς πως υπήρξε αιχμάλωτη της συνεργάτιδάς της
Ελλάδα

Πέμη Ζούνη: Επιμένει στους ισχυρισμούς πως υπήρξε αιχμάλωτη της συνεργάτιδάς της

Πέμη Ζούνη: Επιμένει στους ισχυρισμούς πως υπήρξε αιχμάλωτη της συνεργάτιδάς της

Επιμένει στον ισχυρισμό της πως έπεσε θύμα της πρώην συνεργάτιδάς της που την κρατούσε αιχμάλωτη και παρακολουθούσε κάθε της κίνηση επί ενάμιση χρόνο, η Πέμη Ζούνη. Η ιδιαίτερη αυτή υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από έναν χρόνο, με τον εισαγγελέα να απορρίπτει αρχικά την κατηγορία της αρπαγής, που υποστήριζε η πλευρά της ηθοποιού. Σύμφωνα με την εκπομπή Top Story στο OPEN, η Πέμη Ζούνη προσφεύγει εκ νέου στη δικαιοσύνη για εκείνη την υπόθεση.

H “αιχμαλωσία” και οι πλαστές φωτογραφίες

“Ένιωθα τελείως παγιδευμένη, ήμουν σε συνεχή παρακολούθηση αλλά έκανα κουράγιο γιατί θεωρούσα ότι όσο σκληρές κι αν ήταν οι μέρες κάποια στιγμή θα τελείωναν” σημειώνει η ηθοποιός. Στην προσφυγή της, ισχυρίζεται πως η Μπέσσυ Γιαννοπούλου την πλησίασε ισχυριζόμενη πως θα της προσέφερε συνεργασία στην οποία και θα συμμετείχε ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Ang Lee.

Όπως, αναφέρεται στην προσφυγή, η κα. Γιαννοπούλου φέρεται να αναγκάζει την ηθοποιό να μείνει μαζί της για διάστημα ενάμιση χρόνου, με την δικαιολογία πως ήταν απαραίτητο για να προχωρήσει η συνεργασία με τον σκηνοθέτη. Όπως ισχυριζόταν, επενδυτές και υπεύθυνοι της παράστασης επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τις δύο γυναίκες και τον τρόπο που θα συνεργάζονταν σε καθημερινή βάση, πριν ξεκινήσει η συνεργασία. Η Πέμη Ζούνη ισχυρίζεται πως έτσι, εξαναγκάστηκε να ζει επί 24 ώρες με τη συνεργάτη της, με όλη τους τη συμβίωση να καταγράφεται και από κάμερες.

Η μεγάλη παράσταση που επρόκειτο να ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης κατέληξε σε φιάσκο, όταν αποκαλύφθηκε πως οι φωτογραφίες της Πέμυς Ζούνη πλάι στον σκηνοθέτη Ang Lee που είχαν κυκλοφορήσει ήταν προϊόν photoshop. “Αισθανόμουν απόλυτα ανελεύθερη και υπόλογη για όλα, ανά πάσα στιγμή” σημειώνει εκ νέου στο δικόγραφο η Πέμυ Ζούνη που τονίζει πως εσφαλμένα η διαμονή της με την παραγωγό αναφέρεται ως ελεύθερη συμβίωση στην εισαγγελική διάταξη, αλλά έχει χαρακτήρα παράνομης κατακράτησης.

Τι δηλώνει σήμερα ο δικηγόρος της Πέμης Ζούνη

Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή και τον Πέτρο Κουσουλο, ο Αντώνης Σοφιανός, δικηγόρος της Πέμυς Ζούνη ανέφερε πως “πράγματι απορρίφθηκε ως προς το κομμάτι της αρπαγής η μήνυση”. Ο δικηγόρος, ένας εκ των συνηγόρων της ηθοποιού – ο έτερος είναι ο Θέμης Σοφός -, επιβεβαίωσε την εκ νέου προσφυγή της ηθοποιού στη δικαιοσύνη για το ζήτημα της αρπαγής. “Όσον αφορά στα αδικήματα της πλαστογραφίας, αλλά και της απάτης συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία” σχολίασε.

“Το αδίκημα της αρπαγής τελείται με συγκεκριμένες ψευδείς παραστάσεις. Απαιτεί δηλαδή στέρηση της ελευθερίας, αλλά εν προκειμένω αν υπάρχουν ψευδείς παραστάσεις, τότε τελείται το συγκεκριμένο αδίκημα” σχολίασε ο κ. Σοφιανός. Όπως εξήγησε, της δόθηκε η εντύπωση μέσω πλαστών στοιχείων πως διακεκριμένοι σκηνοθέτες “την παρακολουθούσαν”, όπως είπε, σε μια δοκιμαστική περίοδο πριν ανέβει η παράσταση. Ο δικηγόρος πρόσθεσε πως οι ισχυρισμοί της πελάτισσάς του υποστηρίζονται από συγκεκριμένα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός ανέφερε κλείνοντας το θέμα πως η εκπομπή επικοινώνησε και με την πλευρά της κα. Γιαννοπούλου, αλλά τόσο εκείνη όσο και οι συνήγοροί της δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Ρώτησαν μόνο πώς βρέθηκαν τα δικαστικά έγγραφα στην κατοχή του Top Story.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή της Τετάρτης:

Τον Απρίλιο του 2018, σε συνέντευξή της στον Νίκο Γεωργιάδη, η Πέμυ Ζούνη είχε μιλήσει πρώτη φορά για την συγκεκριμένη υπόθεση, ισχυριζόμενη μεταξύ άλλων πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: