Παύλος Βαρδινογιάννης: Το πιο δύσκολο Πάσχα
Ελλάδα

Παύλος Βαρδινογιάννης: Το πιο δύσκολο Πάσχα

Παύλος Βαρδινογιάννης: Το πιο δύσκολο Πάσχα

Ήταν ένας πολύ λαμπερός γάμος που έφερε στον κόσμο τέσσερα παιδιά και κατέληξε σε ένα πολύ εχθρικό διαζύγιο.

Ο λόγος για τον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου που δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία, ενώ εκείνος είναι υποχρεωμένος να της καταβάλει κάθε μήνα μια πολύ υψηλή διατροφή.

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού Ciao- με το Znews να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ-, αυτό το Πάσχα ο Παύλος Βαρδινογιάννης ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση γιατί η πρώην σύζυγός του δεν επέτρεψε στα τέσσερα παιδιά τους να ταξιδέψουν στην Αμερική για να περάσουν μαζί του τις ημέρες των γιορτών- είχαν μάλιστα εκδοθεί και τα αεροπορικά εισιτήρια. Να σημειωθεί εδώ πως ο επιχειρηματίας ζει στο Κονέκτικατ της Νέας Υόρκης.

Ο ίδιος πλέον έχει ελάχιστη επικοινωνία με τα παιδιά του και, όπως λένε άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, «τα νιώθει να απομακρύνονται μέρα με τη μέρα». Οι επαφές τους περιορίζονται μόνο σε facetime κλήσεις πολύ σύντομης διάρκειας.

Οι πληροφορίες του Znews λένε ότι στο πλευρό του Παύλου Βαρδινογιάννη έσπευσε η καλή του φίλη, Σάσα Σταμάτη, η οποία είχε περάσει και το περσινό Πάσχα μαζί του στην Αμερική, το πρώτο μετά το επεισοδιακό τέλος του γάμου του και τη δικαστική διαμάχη που ακολούθησε για την κηδεμονία των παιδιών.