Η διένεξη που οδήγησε στην αποχώρηση της Πάολας από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη
Ελλάδα

Η διένεξη που οδήγησε στην αποχώρηση της Πάολας από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη

Η διένεξη που οδήγησε στην αποχώρηση της Πάολας από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση της αποχώρησης της Πάολας από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό κέντρο Gazi Live.

Η Πάολα, με ανακοίνωσή της, άφησε αιχμές για τον Νότη Σφακιανάκη: «Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρ’ όλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις ‘ιδιοτροπίες’ του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω τη σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του».

Η ίδια, μάλιστα, προσθέτει: «Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι οι 120 νέοι φίλοι μου!».

Η διένεξη μεταξύ τους

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, οι δύο τραγουδιστές είχαν μια έντονη διένεξη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (02/03). Εντούτοις, χθες, εμφανίσθηκαν κανονικά στο Gazi Live. Ακόμα και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες του σχήματος δεν γνώριζαν τίποτα για την αποχώρηση της Πάολας και ενημερώθηκαν από τα δημοσιεύματα.

Επισημαίνεται ότι στην αρχική σύνθεση ανήκε και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από αυτό, δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα.

https://www.instagram.com/p/BrDDwlthVDt/?utm_source=ig_web_copy_link