Πάνος Ζάρλας: Λύγισε ο πατριός του μιλώντας για το «καλύτερο παιδί»

Πάνος Ζάρλας: Λύγισε ο πατριός του μιλώντας για το «καλύτερο παιδί»


Μιχάλης Οικονομάκος

«Έχω το θλιβερό καθήκον να τον θάψω στη Μυτιλήνη»

Ο ξαφνικός χαμός του Πάνου Ζάρλα έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, αλλά και σε όσους τον έμαθαν από τον περσινό κύκλο του Power of Love.

Ο πατριός του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον Πάνο και τον θάνατό του.

«Δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας, αλλά τον μεγάλωσα από 7 χρονών παιδί. Έχω το βαρύ και θλιβερό καθήκον να τον θάψω εδώ στη Μυτιλήνη, στα 28 του χρόνια. Ήταν ένα παιδί γελαστό, καλοπροαίρετο, φιλότιμο, αλλά το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα. Μας ήρθε σαν κεραμίδα (…)Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές, είχε τη μηχανή μόνο για να κάνει τις δουλείες του.

Εγώ είμαι στη Μυτιλήνη, είχε πάει για τα γενέθλιά του και μετά πήγε να βρει κάποιους φίλους του για να συνεχίσει την βραδιά του. Η μητέρα του ήταν μαζί κι έφυγε με μια φίλη της. Έκαναν μαζί τα γενέθλιά του.

Σαν παιδί ο Πάνος ήταν από τα καλύτερα παιδιά, η ψυχή του ήταν σαν μικρό παιδί, ήθελε να βοηθά τους ανθρώπους. Η ζωή δεν του έδειξε την καλή της πλευρά, γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Μας είχε όλους στην καρδιά του, με τη μητέρα του είχαν παθολογική αγάπη. Επικοινωνούσαν πάρα πολύ συχνά» είπε συγκεκριμένα.