Πάνος Καλίδης: Η σκληρή απάντηση για τα ομοφοβικά του σχόλια
Ελλάδα

Πάνος Καλίδης: Η σκληρή απάντηση για τα ομοφοβικά του σχόλια

Πάνος Καλίδης: Η σκληρή απάντηση για τα ομοφοβικά του σχόλια

Μία συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης στο περιοδικό «Λοιπόν», έκανε τη Μαίρη Συνατσάκη ( Mairibooνα ξεσπάσει -δικαίως- στο Instagram.

Ο τραγουδιστής, σε απάντησή του στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού για το θέμα της ομοφυλοφιλίας, ανέφερε χαρακτηριστικά «Μακριά από μας».

Ο Πάνος Καλίδης έχει δύο κόρες και έναν γιο και όπως αποκάλυψε: «Με τον γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: “Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;”. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι».

Ο τραγουδιστής ευχήθηκε η ομοφυλοφιλία να μείνει «μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου» και πρόσθεσε:

«Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας».

Ο Καλίδης όσο προσπαθούσε να «σώσει» την κατάσταση τόσο τα έκανε χειρότερα: «Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο».

Το ξέσπασμα της Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη έχει μεγάλη επιρροή στα social media με τους χιλιάδες followers της και σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να περάσει μηνύματα που θα κάνουν καλύτερους τους ανθρώπους στην κοινωνία.

Όπως έκανε και αυτή τη φορά, με πολύ πιο έντονο τρόπο.

«Ευχαριστούμε για τη βλακεία της ημέρας τον Πάνο Καλίδη. Ας πάρουμε λίγη σοφία από τον άνθρωπο που θα σε έχει σαν μωρό κουπεπε κουπεπε», είπε η Μαίρη και αναφέρθηκε στη γραμμή στήριξης «Δίπλα σου», η οποία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους ΛΟΑΤΚΙ που το χρειάζονται.

Στο πλευρό της τάχθηκαν κι άλλες διάσημες Ελληνίδες, όπως η Αθηνά Οικονομάκου η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί τη “βλακεία και τους απαίδευτους ανθρώπους”.

Η Κατρίνα Τσάνταλη

Η Δανάη Μπάρκα

Μαζί τους και ο Αντίνοος Αλμπάνης: