“Ωνάσης: Τα θέλω όλα”: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα
Ελλάδα

“Ωνάσης: Τα θέλω όλα”: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα

“Ωνάσης: Τα θέλω όλα”: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα

Η πολυαναμενόμενη παραγωγή “Ωνάσης: Τα θέλω όλα” έρχεται στις 11 Οκτωβρίου στο θέατρο “Παλλάς”.

Το έργο υπογράφει και σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής και αφορά στη ζωή του Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η παράσταση λίγο πριν από την πρεμιέρα της παρουσιάστηκε και επίσημα στους δημοσιογράφους παρουσία όλων των συντελεστών.

Από τη συνέντευξη Τύπου – NDP

Η παράσταση επιχειρεί να αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία.

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του,  τον ήρωα πλαισιώνουν η Δήμητρα Ματσούκα ως Τζάκι Κένεντι, η Κατερίνα Παπουτσάκη ως Μαρία Κάλλας, και η Ευγενία Δημητροπούλου ως Τίνα Λιβανού.

Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής.

Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Την χορογραφία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη μουσική ο Κωστής Μαραβέγιας και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.

Δείτε τη μεταμόρφωση του ηθοποιού σε Αριστοτέλη Ωνάση:

https://streamable.com/576el