“Ωνάσης – Τα θέλω όλα”:  Οι λεπτομέρειες της παράστασης και η δήλωση της Δήμητρας Ματσούκα
Ελλάδα

“Ωνάσης – Τα θέλω όλα”: Οι λεπτομέρειες της παράστασης και η δήλωση της Δήμητρας Ματσούκα

“Ωνάσης – Τα θέλω όλα”:  Οι λεπτομέρειες της παράστασης και η δήλωση της Δήμητρας Ματσούκα

“ΩΝΑΣΗΣ – Τα θέλω όλα” είναι το όνομα της παράστασης του Σταμάτη Φασουλή που ανεβαίνει τον Οκτώβριο στο “Παλλάς”.

Ήδη είναι έτοιμη η αφίσα με τα χαρακτηριστικά γυαλιά του Έλληνα Κροίσου.

Η νέα παραγωγή των “Θεατρικών Σκηνών” θα σηματοδοτήσει και την εκκίνηση της θεατρικής σεζόν 2019-20.

Η παράσταση θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας.

Τι είπε η Δήμητρα Ματσούκα για τον ρόλο της;

Η Δήμητρα Ματσούκα μάλιστα σε δηλώσεις αναφέρθηκε στο ρόλο της Τζάκι Κένεντι που θα ενσαρκώσει και έδωσε κάποιες πρώτες λεπτομέρειες για το ρόλο:

Οι συντελεστές του έργου

Όπως γνωρίζουμε ήδη, η Κατερίνα Παπουτσάκη θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας με τον Σταμάτη Φασουλή στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ωνάση στην ώριμή του ηλικία.

Ο Αγησίλαος Μικελάτος επιλέχθηκε να κάνει το ρόλο του Ωνάση σε νεαρότερη ηλικία.

Ο Αγησίλαος Μικελάτος στην παράσταση “Μητρόπολη”

Πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν και η Ευγενία Δημητροπούλου που θα ενσαρκώσει την Τίνα Λιβανού αλλά και ο Μέμος Μπεγνής.

Στην παράσταση θα δούμε ακόμη τους εξής ηθοποιούς:

Μανώλης Γεραπετρίτης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δημήτρης Καραμπέτσης, Τατιάνα Μελίδου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Τζένη Σκαρλάτου, Κοραλία Τσόγκα, Κώστας Φαλελάκης και 15 ακόμα ηθοποιοί που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τη μουσική του έργου υπογράφει ο Κωστής Μαραβέγιας, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη ενώ χρέη βοηθού σκηνοθέτη ανέλαβε ο Παύλος Σαχπεκίδης.