Όλγα Λαφαζάνη: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ
Ελλάδα

Όλγα Λαφαζάνη: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Όλγα Λαφαζάνη: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Ο σύζυγος της Όλγας Λαφαζάνη, Νίκος Οικονόμου,  που είναι πλέον προπονητής μπάσκετ, συναντήθηκε με την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Το μικρό αγόρι πάσχει από μία σπάνια εκφυλιστική νόσο, τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, μέχρι πρόσφατα καταληκτική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής.

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χρειάζεται θεραπεία, της οποίας το κόστος μαζί με την νοσηλεία στο Boston Children’s Hospital  ανέρχεται περίπου στα 3.5 εκατομμύρια δολάρια.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη συνάντηση του συζύγου της με την οικογένεια Γλωσσιώτη , προκειμένου να ενισχύσει την κινητοποίηση του μικρού για τη θεραπεία του, που έχει ξεκινήσει πρόσφατα από τους γονείς του.

Μάλιστα, η Όλγα συνόδευσε την τρυφερή φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

“Είναι πολύ πεισματάρης ο μικρός! Είναι μαχητής. Έχει τεράστια δύναμη και κάθε μέρα, κάθε στιγμή αγωνίζεται! Αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις που μου είπες στο τηλέφωνο μετά τη συνάντηση σου με τον Παναγιώτη – Ραφαήλ και την οικογένεια του. Μια συνάντηση που τη θέλησαν οι γονείς και γι’ αυτό παίρνω το θάρρος με την άδεια τους να τη δημοσιεύσω . Για να κινητοποιηθούμε όλοι μας! Λίγο ακόμα! Γιατί με τη θεραπεία αυτή αυτός ο μικρός ήρωας μπορεί να γίνει τελείως καλά! Γιατί αυτό το πλάσμα με την οικογένεια του ξεσήκωσαν όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Και πλέον είμαστε πολύ κοντά στα να μαζευτεί το πόσο! Γι’ αυτό όσοι μπορείτε, ας βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτή την οικογένεια και ας την πλημμυρίσουμε με αγάπη.

ΥΓ: Αυτά τα λόγια με κάνουν περήφανη για σένα.

Σήμερα είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά ένα πλάσμα που κατόρθωσε τόσο μικρός να κερδίσει το σεβασμό όλων, να πάρει την αγάπη και να ένωσει ολόκληρο τον Ελληνισμό . Νιώθω τεράστια τιμή που σε γνωρίζω Ραφαήλ Παναγιώτη , είσαι το μεγαλύτερο παράδειγμα πως η θέληση για ζωή μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε ατυχία. Η δική σου νίκη , γιατί μικρέ έχεις ήδη κερδίσει, είναι πολύ μεγαλύτερη από όλα τα τρόπαια που έχω κερδίσει στην καριέρα μου. Όταν η περιπέτεια σου τελειώσει θα μας έχεις διδάξει πολλά . Σ’ ευχαριστώ που σε γνώρισα”.

https://www.instagram.com/p/B3zWxIVlKeE/?utm_source=ig_web_copy_link

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον γενναίο “μαχητή” της ζωής μέσω του παρακάτω link από την MDA Hellas:

Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ