Νίκος Κουρής: “Είμαι διαβητικός και είμαι περήφανος που τα καταφέρνω”
Ελλάδα

Νίκος Κουρής: “Είμαι διαβητικός και είμαι περήφανος που τα καταφέρνω”

Νίκος Κουρής: “Είμαι διαβητικός και είμαι περήφανος που τα καταφέρνω”

Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε χωρίς περιστροφές για το μεγάλο πρόβλημα υγείας με το οποίο ζει από 13 ετών.

“Είμαι διαβητικός. Το έμαθα στα 13 μου. Η ζωή μου είναι μια μαθηματική εξίσωση. Είμαι περήφανος που τα καταφέρνω” είπε και συμπλήρωσε ότι “Δεν πρέπει να αισθάνεσαι καημένος. Ο διαβήτης είναι τελικά η μεγάλη μου δύναμη”.

“Όσοι έχουμε διαβήτη θα το πολεμήσουμε. Όσοι είναι δίπλα μας πρέπει να είναι διακριτικά παρόντες”, είπε

Ο ηθοποιός μίλησε όμως και για την κόντρα που έχει με τον Γεράσιμο Γεννατά όταν εκείνος έγραψε βαριές εκφράσεις στο Facebook για την παράσταση Ορέστεια όπου πρωταγωνιστούσε ο Νίκος και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

“Αρνούμαι να μιλήσω με τον Γεράσιμο Γεννατά. Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε ένα όνομα. Ένα ηθοποιός μπορεί να κρίνει έναν άλλον ηθοποιό αλλά δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στα media με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορείς να βγεις να πεις ‘πώς παίζεις έτσι ρε’. Πίσω από αυτό βλέπω κάτι άλλο, βλέπω ότι βγαίνω στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας ένα όνομα. Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και Χρήστος Λούλης έγινε επικαιρότητα μέσα από ένα άλλο όνομα. Αυτό για μένα είναι ύποπτο. Αν κάτι με πειράζει παίρνω τη Ζέτα Μακρυπούλια και της το λέω. Αν δε σ΄αρέσει η Ζέτα Μακρυπούλια μην τη βλέπεις” είπε μεταξύ άλλων. .