Νικόλαος – Τατιάνα Μπλατνικ: Κοινή εμφάνιση για τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης
Ελλάδα

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλατνικ: Κοινή εμφάνιση για τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλατνικ: Κοινή εμφάνιση για τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης

Άλλη μία κοινή εμφάνιση έκαναν ο γιος του τέως βασιλιά, Νικόλαος με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οι δυο τους παραβρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια του “Δένδρου της Ειρήνης» στο πάρκο Ριζάρη.

Πρόκειται για ένα εικαστικό έργο της Hedna Ser, το οποίο τοποθετήθηκε στο πάρκο και τα αποκαλυπτήριά του έγιναν την Παρασκευή, με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης (21/9).

Το ζευγάρι με την γλύπτρια Hedna Ser

Το έργο της γλύπτριας- Πρέσβεως Καλής Θελήσεως και Ειδικής Εκπροσώπου της UNESCO για την Πολιτιστική Διπλωματία, Hedva Ser, είναι προσφορά στην Αθήνα από το Σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Η Τατιάνα, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Νικόλαος, η Hedna Ser και ο Κώστας Μπακογιάννης

Το “Δέντρο της Ειρήνης”, τοποθετημένο σε δημόσιους πολυσύχναστους χώρους, είναι παγκόσμιο σύμβολο κατανόησης μεταξύ των εθνών για την επίλυση συγκρούσεων και αποτελεί ένα από τα εμβλήματα ειρήνης για την UNESCO, το οποίο σε μικρό μέγεθος προσφέρεται σε εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, του πολιτισμού και της ειρήνης παγκοσμίως.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ το παρών έδωσαν άτομα από τον πολιτικό και πολιτισμικό κόσμο της χώρας, με προεξάρχουσα την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Το ζεύγος Πατούλη με τον Νικόλαο και την Τατιάνα

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα έκλεισαν πριν από λίγο καιρό τα 9 χρόνια γάμου και στη συγκεκριμένη εκδήλωση εμφανίστηκαν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι όπως πάντα.

Το βλέμμα της Τατιάνας στον σύζυγό της δεν αφήνει περιθώρια στις φήμες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Η πάντα κομψή και όμορφη Τατιάνα ήταν ντυμένη στα λευκά για την περίσταση ενώ ξεχώριζε το χρυσό βραχιόλι στο χέρι της καθώς και το pop art τσαντάκι που κρατούσε.

Φωτογραφίες: NDP