Μιμή Ντενίση: “Ο Λαζόπουλος είναι πολύ συμπαθής και γοητευτικός από κοντά”
Ελλάδα

Μιμή Ντενίση: “Ο Λαζόπουλος είναι πολύ συμπαθής και γοητευτικός από κοντά”

Μιμή Ντενίση: “Ο Λαζόπουλος είναι πολύ συμπαθής και γοητευτικός από κοντά”

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για όλα!

Ανάμεσα στα όσα είπε ήταν και η σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Χάρηκα που μίλησα με τον Λάκη Λαζόπουλο. Έπρεπε να τελειώσει (σ.σ. η κόντρα τους)», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε ότι οι δυο τους έχει κρατήσει επαφή.

«Έχουμε ξαναμιλήσει από τότε», είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι επικοινώνησαν μέσω γραπτών μηνυμάτων, όταν εκείνος έχασε τη σύζυγό του.

Ταυτόχρονα, η Μιμή μίλησε για τον Λάκη με τα πιο κολακευτικά λόγια.

“Είναι πολύ συμπαθής και γοητευτικός από κοντά”, ανέφερε, συμπληρώνοντας: “Θα συνεργαζόμουν με τον Λαζόπουλο”.

Από την άλλη, δεν δίστασε να απαντήσει αν βρίσκεται σε σχέση, αποκαλύπτοντας: «Είμαι μόνη μου».

Δήλωσε ακόμα ότι οι άνδρες δεν τη φλερτάρουν, ενώ της λείπει πολύ ένας σύντροφος και δήλωσε ότι η κόρη της είναι “μαμάκιας”.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν θα μπορούσε να γίνει ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο, η Μιμή έδωσε μία διπλωματική απάντηση.

«Αφήνω πάντα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά», είπε η ίδια, ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε τα εξής: “Οι ηθοποιοί με αγαπάνε, επειδή ξέρουν ότι τους αγαπώ. Δεν έχω καθόλου ζήλιες και απωθημένα”.

Στο μεταξύ, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να είναι ξανά στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, το Your Face Sounds Familiar “Το σκέφτομαι να είμαι στο Yοur Face Sounds Familiar. Μπορεί να το κάνω”, είπε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Τέλος, δήλωσε ότι: “Σαν χαρακτήρας είμαι πολύ εύκολη, σαν status είμαι δύσκολη», ενώ αποκάλυψε ότι τρελαίνεται να μαγειρεύει, να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον κήπο της.

Ακούστε τι είπε: