Michael Jackson: Ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο παρενόχλησης ανηλίκων αγοριών
Ελλάδα

Michael Jackson: Ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο παρενόχλησης ανηλίκων αγοριών

Michael Jackson: Ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο παρενόχλησης ανηλίκων αγοριών

Η διαχειρίστρια εταιρεία της περιουσίας του Michael Jackson αποκηρύσσει το «χυδαίο», όπως αποκαλεί, ντοκιμαντέρ των δύο ατόμων που τον είχαν κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση.

Τι συνέβη με το Sundance Film Festival

Το Sundance Film Festival ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες μία επιπλέον συμμετοχή στο lineup των ντοκιμαντέρ. Αφορά στο Leaving Neverland, που είναι ουσιαστικά η συνέντευξη που έδωσαν τα δύο άτομα που είχαν κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση τον Michael Jackson τη δεκαετία του ’90. Στην περιγραφή αναφέρεται ως «η ιστορία δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και είχαν σχέσεις με τον Michael Jackson όταν ήταν 7 και 10 ετών, κι εκείνος στην κορυφή της δόξας του. Είναι το πορτραίτο μιας απάτης, που δείχνει πώς η επιβολή της δύναμης ενός celebrity, επηρέασε γονείς και παιδιά». Τα ονόματα των δύο ατόμων δεν αναφέρονται στο ντοκιμαντέρ. Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2005 ο Michael Jackson είχε αθωωθεί, αλλά το γεγονός έπληξε την καριέρα του.

Τι δηλώνει η πλευρά του Michael Jackson

Η διαχειρίστρια εταιρία της περιουσίας του διάσημου καλλιτέχνη  δήλωσε για το εν λόγω ντοκιμαντέρ ότι «είναι ακόμη ένα αναμάσημα πολυκαιρισμένων και ντροπιαστικών κατηγοριών κι αποτελεί μια αξιολύπητη προσπάθεια να εκμεταλλευτούν το όνομά του Michael Jackson για να βγάλουν χρήματα από αυτό».