Μαρτίνα Χαφιιτσούκ: “Το GNTM είναι βασισμένο στην κατινιά”
Ελλάδα

Μαρτίνα Χαφιιτσούκ: “Το GNTM είναι βασισμένο στην κατινιά”

Μαρτίνα Χαφιιτσούκ: “Το GNTM είναι βασισμένο στην κατινιά”

Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ  του GNTM μίλησε στη Μαρία Αντωνά για λογαριασμό του Happy Day για τη συμμετοχή της στο reality μόδας, αποκαλύπτοντας ότι μετάνιωσε που πήγε και πως το παιχνίδι δεν είναι βασισμένο στην επίδοση των μοντέλων, αλλά στην κατινιά.

“Βλέποντάς με στο παιχνίδι, δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η Μαρτίνα”, δήλωσε αρχικά.

“Εγώ μπορεί να είχα πει 15 θετικά και 5 αρνητικά. Δεν ήταν στο χέρι μου να παίξουν μόνο τα αρνητικά”, είπε.

“Μας είχαν καταλάβει από την αρχή πώς είμαστε, την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα”, τόνισε, ενώ διευκρίνισε ότι της γίνονταν συγκεκριμένες ερωτήσεις.

“Η περσινή συνταγή ήταν λίγο πετυχημένη με την τριάδα-φωτιά. Εμένα με είχε κιόλας ο δημοσιογράφος που είχε την τριάδα-φωτιά, οπότε ήξερε πώς να με χειριστεί, γιατί είμαι και πολύ αυθόρμητη. Και φάνηκε αυτό”, ισχυρίστηκε, ενώ απάντησε αν στο πρόσωπό της  έψαχναν τη νέα Μέγκι.

“Είναι περισσότερο βασισμένο στην κατινιά, παρά στην επίδοση των μοντέλων”, αποκάλυψε ακόμα.

“Να πεθάνεις από καρκίνο εσύ και όλη σου η οικογένεια”, είπε πώς ήταν το χειρότερο μήνυμα που έλαβε, ενώ μίλησε και για τα φρούτα που έπαιρνε στο δωμάτιό της.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελευθερία, τονίζοντας ότι ήταν ακατάστατη.

“Bullying θα πρέπει να ανοίξουμε το λεξικό και να πούμε τι σημαίνει η λέξη αυτή”, δήλωσε ακόμα.

“Το μετάνιωσα που πήγα, βασικά”, εξομολογήθηκε για τη συμμετοχή της στο GNTM, ενώ μίλησε και για τα ψυχοσωματικά προβλήματα που την έκαναν να αποχωρήσει.

Τέλος, η Μαρτίνα δήλωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό της στις 2 Μαΐου και έδειξε τη βέρα και το δαχτυλίδι αρραβώνων.

Ολόκληρη η συνέντευξή της: