Μάρθα Κουτουμάνου – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συνεχίζεται η διαμάχη με… καταθέσεις – “φωτιά”
Ελλάδα

Μάρθα Κουτουμάνου – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συνεχίζεται η διαμάχη με… καταθέσεις – “φωτιά”

Μάρθα Κουτουμάνου – Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συνεχίζεται η διαμάχη με… καταθέσεις – “φωτιά”

Τι δήλωσαν στο δικαστήριο;

Τέλος δεν έχει η κόντρα των δύο κοριτσιών της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που κατέληξαν στα δικαστήρια προκειμένου να καταφέρουν να μοιραστούν την περιουσία της μητέρας τους.

Βασικός μάρτυρας ήταν ο πατέρας της Μαρίας Ελένης, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος ανέφερε ότι μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη σταμάτησε η επικοινωνία του με τη Μάρθα.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η βίλα στο Πόρτο Ράφτη ανήκει και στις δύο κόρες της αλησμόνητης ηθοποιού.

“Το σπίτι θα κατασχεθεί αν δεν πληρωθούν τα χρέη της μητέρας τους, τα οποία κληρονόμησαν. Πιέζουν οι τράπεζες. Για τη θυρίδα έχει γίνει προσπάθεια να συναντηθούν για να μοιραστούν τα πράγματα. Η Μάρθα, απ’ ότι λέει η Μαρία Ελένη, δεν εμφανίστηκε ποτέ”, τόνισε ο ίδιος στην κατάθεσή του.

“Είχα δώσει κλειδιά από τις αποθήκες και πήγε και πήρε όλα τα πράγματα. Ρούχα, έπιπλα, κοστούμια! Δεν είχα εμπιστοσύνη πια”, δήλωσε η Μάρθα για την αδελφή της.

“Απλώς δεν είχαμε σχέσεις φοβερές. Είχε στείλει πριν τον θάνατο της μητέρας μου μήνυμα στην κόρη μου και της έγραφε ‘όταν πεθάνουν οι γονείς μου θα δεις τι θα πάθεις'”, πρόσθεσε.

Η περιουσία της Ζωής Λάσκαρα περιλαμβάνει ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, μία τραπεζική θυρίδα, ένα οικόπεδο 25 στρεμμάτων στη Νέα Επίδαυρο, ένα οικόπεδο στην Εύβοια και ένα διαμέρισμα επί της οδού Ομήρου.

Μετά το τέλος της δίκης, έγινε γνωστό και από τις δύο πλευρές ότι υπάρχει η επιθυμία να βρεθεί μία εξωδικαστική λύση.

Η δικηγόρος της Άννας Μαρίας, Ευφροσύνη Κρητικού και η δικηγόρος της Μάρθας Μαρία Παναγιώτου το επιβεβαίωσαν.

Θα καταφέρουν να βάλουν τέλος στη διαμάχη τους;

Το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε”:

https://streamable.com/n88rt